Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва сиру м`якого (Патент на винахід № 127585)(2023) Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла ВікторівнаВинахід стосується способу виробництва сиру м'якого, що включає нормалізацію, пастеризацію, внесення коагулянта, витримування сирного згустка за температури коагуляції, видалення сироватки, формування сиру, самопресування, охолодження, фасування, при цьому під час нормалізації вносять рисовий білок , який попередньо розчиняють у частині нормалізованого молока і піддають набуханнюДокумент Термокислотне осадження білків молока ягідною сировиною(2020) Пшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена ОлександрівнаЗ’ясовано вплив кількості ягідного коагулянту термокислотного оброблення на процес осадження білків молока та показники якості КБЯ. Встановлено, що збільшення кількості внесення ягідного коагулянту до 11 % і зниження активної кислотності до 2,4 з тривалістю витримки до 5 хв характеризується найвищими процесами дестабілізації, а також має найбільший вплив на вихід концентратів білково-ягідних, активну кислотність з врахуванням обмежень за органолептичними показниками. The influence of the amount of berry coagulant during thermo acid coagulation on the process of coagulation of milk proteins and the quality indicators of PBC has been clarified. It has found that an increase in the amount of berry coagulant application to 11 % and a decrease in active acidity to 2.4 with a holding time of up to 5 min is characterized by high destabilization processes and also has the greatest effect on the yield of protein-berry concentrates, active acidity, taking into account limitations on organoleptic indicators .Документ Спосіб виробництва молочної білково-ягідної основи (Патент на винахід № 115213)(2017) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна ВолодимирівнаСпосіб виробництва молочної білково-ягідної основи, що включає нормалізацію, пастеризацію, коагуляцію молочних білків, відділення сироватки, самопресування, охолодження, фасування, причому як коагулянт використовують гомогенізовану чорносмородинову пасту в кількості 5-9 %, коагуляцію проводять за температури 73-77 °C з витримкою 1-3 хвилини. Method for the production of milk protein base, including normalization, pasteurization, coagulation of milk proteins, separation of whey, self-pressing, cooling, packaging, moreover, homogenized blackcurrant paste in the amount of 5-9% is used as a coagulant, the temperature is 73-77 ° C with an exposure of 1-3 minutes.