Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 105977)(2014) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаБісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при певному співвідношенні сировинних інгредієнтів. Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.Документ Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 83917)(2013) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаБісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при певному співвідношенні сировинних інгредієнтів. Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.Документ Печиво для хворих на цукровий діабет (Патент України на корисну модель № 14521)(2006) Ковбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Костенко (Яременко), Оксана МихайлівнаВ основі корисної моделі – розроблення співвідношення рецептурних інгредієнтів печива для хворих на цукровий діабет з метою зниження енергетичної цінності за рахунок використання цукрозамінника лактитолу. Зниження енергетичної цінності печива є актуальним для хворих на цукровий діабет. At the core of the utility model is a development ratio ingredients of pastries for diabetics to reduce the energy value by using sweetener lactitol. Reducing calorie pastries is very important for people with diabetes.Документ Печиво з низьким глікемічним індексом (Патент на винахід № 87199)(2009) Ковбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Костенко (Яременко), Оксана МихайлівнаВ основі корисної моделі закладено розроблення співвідношення рецептурних інгредієнтів печива здобного з використанням цукрозамінника лактитолу та пластівців пшеничних зародків. Рецептурна композиція дозволить споживати печиво всім групам населення, а також хворим на цукровий діабет. At the core of the development of a useful model laid ratio ingredients are pastry biscuit with sweetener lactitol and wheat germ flakes. Formulated composition will consume pastry for all population groups and diabetes.