Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Пісочне печиво «Каротинка» (Патент на винахід № 107162)
    (2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Пісочне печиво, яке відрізняється тим, що додатково містить маргарин та каротиновмісний наповнювач "Морквяний мед". Shortbread is characterized in that the margarine and the "Carrot honey" carotene containing supplement is added.
  • Ескіз
    Документ
    Пісочне печиво «Морквяна радість» (Деклараційний патент на корисну модель № 88653)
    (2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Пісочне печиво містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, меланж, натрій двовуглекислий, вуглекислий амоній, есенцію, сіль. Додатково містить маргарин та пюре вареної моркви. Дополнительно содержит маргарин и пюре вареной моркови. Shortbread contains wheat flour, sugar, egg, sodium bicarbonate, ammonium carbonate, essence and salt. Additionally it includes margarine and mashed cooked carrots.
  • Ескіз
    Документ
    Пісочне печиво «Каротинка» (Деклараційний патент на корисну модель № 88654)
    (2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Опис до патенту на винахід. Пісочне печиво «Каротинка». Description to useful model patent. «Carotinka» shortbread.
  • Ескіз
    Документ
    Пісочне печиво «Сонечко» (Деклараційний патент на корисну модель № 89005)
    (2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Опис до патенту на винахід. Пісочне печиво «Сонечко». Description to useful model patent. «Sub» shortbread.
  • Ескіз
    Документ
    Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105108)
    (2014) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.
  • Ескіз
    Документ
    Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105109)
    (2014) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується рисове борошно.
  • Ескіз
    Документ
    Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 82998)
    (2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується рисове борошно. Composition of chocolate fondan contains flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Rice flour is used as the flour.
  • Ескіз
    Документ
    Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 81908)
    (2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану: борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно. Composition of chocolate fondan: flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Buckwheat flour is used as flour.