Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)(2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Бандуренко, Галина МихайлівнаФруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.Документ Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)(2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Корецька, Ірина Львівна; Бандуренко, Галина МихайлівнаСклад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковий. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.Документ Склад фруктової начинки (Патент на корисну модель № 87906)(2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Бандуренко, Галина МихайлівнаСклад фруктової начинки, який включає цукор-пісок, пюре яблучне, який відрізняється тим, що додатково містить пюре-напівфабрикат плодово-буряковийСостав фруктовой начинки, который включает сахар-песок, пюре яблочное, который отличается тем, что дополнительно содержит пюре-полуфабрикат плодово-свекольный. The composition of a fruit filling comprises granulated sugar, apple puree and is supplemented with a half-finished product of fruit-beet puree.Документ Здобне печиво (Патент на корисну модель № 57628)(2011) Корецька, Ірина Львівна; Литвин, Ганна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Зінченко, Тетяна ВолодимирівнаЗдобне печиво, що включає борошно пшеничне в/г, цукрову пудру, меланж, шортенінг, розпушувач, ароматизатор, яке відрізняється тим, що додатково використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину при наступному співвідношенні компонентів, %: борошно пшеничне в/с – 32,1-33,6; цукрова пудра – 25,0-24,0; меланж – 18,0-19,0; шортенінг – 23,5-22,0; використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину – 0,65-0,55; розпушувач – 0,2-0,25; ароматизатор – 0,55-0,6.