Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Суміш для дитячого харчування (Патент на корисну модель № 97565)(2015) Соболь, Микола Іванович; Терлецька, Віта Альбертівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Ковбаса, Володимир МиколайовичСуміш для дитячого харчування, що містить борошно, молоко незбиране сухе та сіль кухонну, яка відрізняється тим, що як борошно використовується борошно із пророщеного вівса у такому співвідношенні інгредієнтів: борошно із пророщеного вівса 53,0-61,0 %; молоко незбиране сухе 38,0-47,0 %; сіль кухонна 0,2-0,6 %. A mixture of baby foods contains flour, dried whole milk and salt, characterized in that the flour used flour from germinated oat in the following ratio of ingredients: flour from germinated oat 53,0-61,0 %; dried whole milk 38,0-47,0 %; salt 0,2-0,6 %.Документ Суміш порошкоподібного киселю (Деклараційний патент на винахід №59223)(2003) Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир МиколайовичДеклараційний патент на винахід. Суміш порошкоподібного киселю, що включає згущувач, цукор-пісок, плодово-ягідний екстракт, лимонну кислоту у певному співвідношенні, яка відрізняється тим, що як загусник включає модифікований крохмаль у кількості 12,0 – 16,0 %. Declarative patent for an invention. A mixture of powdered jelly that includes thickening, sugar, fruit extract, citric acid in a ratio which is characterized in that as a thickener comprising modified starch in an amount of 12.0 - 16.0%.Документ Суміш кулінарного соусу (Деклараційний патент на винахід №61337)(2003) Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир МиколайовичДеклараційний патент на винахід. Суміш кулінарного соусу, що включає модифікований крохмаль, сіль, цукор, бульйон, сухе молоко, лимонну кислоту, чорний перець, приправу у певному співвідношенні, яка відрізняється тим, що як загусник включає модифікований крохмаль у кількості 12,0 – 16,0 %. Declarative patent for an invention. Cooking sauce mixture comprising the modified starch, salt, sugar, broth, milk powder, citric acid, black pepper, seasoning in a certain ratio, which is characterized in that as a thickener comprising modified starch in an amount of 12.0 - 16.0%.