Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 86687)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаЗадачею корисної моделі є створення фаршу для удосконалення якiсних та органолептичних показникiв продукту, i покращення засвоювання органiзмом. The aim is to create a useful model for improving stuffing qualitative and organoleptic indicators of product, i improve digestion of the organism.Документ Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 86690)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаЗадачею корисної моделі є створення фаршу для удосконалення якiсних та органолептичних показникiв продукту, i покращення засвоювання органiзмом. The aim is to create a useful model for improving stuffing qualitative and organoleptic indicators of product, i improve digestion of the organism.Документ Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 86686)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаЗадачею корисної моделі є створення фаршу для удосконалення якiсних та органолептичних показникiв продукту, i покращення засвоювання органiзмом. The aim is to create a useful model for improving stuffing qualitative and organoleptic indicators of product, i improve digestion of the organism.Документ Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 86685)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаЗадачею корисної моделі є створення фаршу для удосконалення якiсних та органолептичних показникiв продукту, i покращення засвоювання органiзмом. The aim is to create a useful model for improving stuffing qualitative and organoleptic indicators of product, i improve digestion of the organism.Документ Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 85739)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаФарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений та додатково-моркву варену і сочевицю гідратовану 1:3. The stuffing for the production of culinary meet-vegetable semi-finished products contains chicken mechanical doobvalyuvannya, melange, mannuyu cereals, fresh onion,dried crusts, table salt, black pepper and advanced-boiled carrots and lentils hydrated 1:3.