Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 32214)
    (2000) Левадна, Тетяна Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Дробот, Віра Іванівна
    Спосіб виробництва макаронних виробів із пшеничного борошна з використанням в рецептурі бета-каротину та лецитину. Обидві добавки вносяться в розчиненому вигляді при замішуванні тіста. The production method of macaroni foods made of wheat flour with beta-carotene and lecithin supplements to the recipe. Both supplements to be applied as a solution while dough kneading.
  • Ескіз
    Документ
    Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 34992)
    (2001) Юрчак, Віра Гаврилівна; Левадна, Тетяна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Паращак, Олег Васильович
    Спосіб виробництва макаронних виробів із пшеничного борошна з використанням в рецептурі суміші добавок, які збагачують вироби натуральним білком та поліпшують їх якість. The production method of macaroni foods made of wheat flour with usage of additive mixture which fortifies products with natural protein and improves their quality.
  • Ескіз
    Документ
    Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 30487)
    (2000) Ширкунова, Олена Валеріївна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Безщастна, Оксана Анатоліївна,; Манк, Валерій Веніамінович
    Спосіб виробництва збагачених рослинним білком макаронних виробів із пшеничного борошна з додаванням в рецептуру в якості поліпшувача борошна люпину харчового та колоїдного розчину желатину. The production method of vegetable protein-enriched macaroni foods made of wheat flour with supplement of food lupine flour and gelatin colloidal solution to the recipe as an improvers.