Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва м'ясних виробів (Патент на корисну модель № 91935)
    (2014) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Донець, Олександр Петрович; Луцишина, Катерина Анатоліївна
    Винахід відноситься до способа виробництва м'ясних виробів. Ціль винаходу – є додаткове введення білку Apro Gel 65 у кількості 3 – 4 % до маси росолу. Що дає більший вихід продукту та збагачують м'ясний виріб білками. The invention relates to sposoba proizvodstva myasnykh izdeliy. Tsel' izobreteniya - yavlyayetsya dopolnitel'noye vvedeniye belka Apro Gel 65 v kolichestve 3 - 4% k masse rassola . Chto dayet bol'shiy vykhod produkta i obogashchayut myasnoye izdeliye belkami.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинки з альбуміном (Патент на корисну модель 82891)
    (2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Луцишина, Катерина Анатоліївна
    Розроблено композицію для виготовлення шинки з альбуміном, що містить яловичину, сіль, прянощі, нітрит натрію, пірофосфат або дифосфат, рослину білкову добавку, воду питну, яка відрізняється тим, що додатково містить ScanGel A-95 0,5-1% та Vepro70 Col P 1-3%. A composition for making ham with albumin containing beef, salt, spices, sodium nitrite, pyrophosphate or diphosphate, plant protein supplement drinking water, wherein further comprising ScanGel A-95 0.5-1% and Vepro70 Col P 1-3%.