Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на корисну модель № 94925)
    (2014) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим Михайлович
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на винахід № 111508)
    (2016) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим Михайлович
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного (Патент України на корисну модель № 76282)
    (2012) Іванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Згурський, Андрій Володимирович
    Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного, що включає приймання, сортування, мийку, очищення, подрібнення та бланшування овочевої сировини, підготовку та змішування рецептурних компонентів, пастеризацію, охолодження, зберігання та фризерування суміші, фасування, загартування, пакування та зберігання морозива, який відрізняється тим, що як овочева сировина використовується гомогенізоване при тиску 15-20 МПа після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскусу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °С і витримці 25-30 хв пюре з гарбуза, в яке перед змішуванням рецептурних компонентів додають гідратовані при температурі 40-45 °С протягом 25-30 хв та гомогенізовані при тиску 10-15 МПа зародки пшениці в кількості 1,5-3,5 мас. %. Method of ice cream vegetables and wheat, which includes receiving, sorting, washing, cleaning, chopping and blanching raw vegetables, preparing and mixing prescription components, pasteurization, refrigeration, storage and fryzeruvannya mixture, filling, hardening, packaging and storage of ice cream, wherein that is used as a vegetable raw homogenized at a pressure of 15-20 MPa after termokyslotnoho hydrolysis with aqueous extract of hibiscus blossoms at pH 2,7-3,3, temperature 80-85 ° C and 25-30 min excerpt pumpkin puree, in which before mixing prescription hydrated components are added at 40-45 ° C for 25-30 min and homogenized at a pressure of 10-15 MPa wheat germ in the number of 1.5-3.5 wt. %.