Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві (Деклараційний патент на корисну модель № 117462)
    (2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Попович, Ксенія Вікторівна; Обеснюк, Ольга Олегівна; Буй, Лілія Михайлівна; Башняк, Анастасія Романівна
    Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк. При цьому для купажування сиропу як коньяк використовують коньяк України та додатково - суміш водно-спиртових настоїв суданської троянди та обліпихи. The composition of ingredients for the preparation of semi-finished semi-finished confectionery products contains sugar-sand, water, the essence of rum, cognac. At the same time, cognac is used for the blending of syrup as brandy, and in addition - a mixture of water-alcohol infusions of the Sudanese rose and sea buckthorn.
  • Ескіз
    Документ
    Склад сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110712)
    (2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Кушлак, Антон Сергійович; Шендрік, Тетяна Георгіївна; Грушевська, Ірина Олегівна
    Склад сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне. The composition of the syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва кріплених сиропів для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110790)
    (2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Кушлак, Антон Сергійович; Грушевська, Ірина Олегівна
    Спосіб виробництва кріплених сиропів для просочування кондитерських виробів передбачає введення цукру-піску у киплячу воду у масовому співвідношенні 1:1,1, уварювання сиропу до щільності 1,22-1,25 кг/дм3 при постійному помішуванні з видаленням піни, охолодження до температури 20 °C та проціджування, купажування цукрового сиропу з додаванням ромової есенції, коньяку України або десертного вина при подальшому докріпленні, в результаті отримують в'язкий прозорий сироп вологістю 46-54 % з ромовим, винним або коньячним запахом. Method of producing fortified syrup for impregnation confectionery involves putting sugar in boiling water in a weight ratio of 1: 1.1, boiling syrup to the density 1,22-1,25 kg / dm3 with constant stirring removing foam, cooling to a temperature of 20 ° C and filtering, blending sugar syrup with the addition of rum essence, brandy Ukraine or dessert wine with a further dokriplenni, the result is a clear viscous syrup humidity 46-54% with rum, brandy or wine accessories Hom
  • Ескіз
    Документ
    Склад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110713)
    (2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Кушлак, Антон Сергійович; Шендрік, Тетяна Георгіївна; Грушевська, Ірина Олегівна
    Склад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне. Composition fortified syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine.
  • Ескіз
    Документ
    Склад сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110352)
    (2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Кушлак, Антон Сергійович; Мирончук, Валерій Григорович; Топольник, Віра Григорівна
    Склад сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне. The composition of the syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine.
  • Ескіз
    Документ
    Склад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 109594)
    (2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Кушлак, Антон Сергійович; Мирончук, Валерій Григорович; Топольник, Віра Григорівна
    Склад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне, коньяк. Composition fortified syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine, brandy.