Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Помадно-кремові цукерки «Аронія» (Патент на корисну модель № 131288)(2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Стадник, Світлана БогданівнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадно-кремової маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, пюре з ягід чорноплідної горобини, кислоту лимонну. Додатково містить молочний жир і гуміарабік.Документ Крекер «Амарантове диво» (Патент на корисну модель № 131265)(2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Стадник, Тетяна БогданівнаДоведено, що застосування борошна амарантового, гуміарабіку та масляного екстракту на основі соняшникової олії та листків монарди двійчастої при виробництві крекеру є доцільним для підвищення поживних речовин, поліпшення аромату, смаку, структурно-механічних властивостей тіста, готових виробів та подовження терміну придатності до споживання. Технічним результатом є створення крекеру «Амарантове диво» з підвищеним вмістом поживних речовин, покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками. It is proved that the use of flour of amaranth, gum arabic and oil extract on the basis of sunflower oil and monarchic binary leaves in the production of crackers is expedient for enhancing nutrients, improving the aroma, taste, structural and mechanical properties of dough, finished products and extensions. The technical result is the creation of a cracker "Amaranth wonder" with a high content of nutrients, improved structural and mechanical properties of dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics.Документ Крекер «Амарантова магія» (Патент на корисну модель № 131267)(2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Стадник, Тетяна БогданівнаБуло доведено, що застосування борошна амарантового, гуміарабіку та масляного екстракту на основі соняшникової олії та листків пажитника сінного при виробництві крекеру є доцільним для підвищення поживних речовин, поліпшення аромату, смаку, структурно-механічних властивостей тіста, готових виробів та подовження терміну придатності до споживання. Технічним результатом є створення крекеру «Амарантова магія» з підвищеним вмістом поживних речовин, покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками. It has been proven that the use of amaranth flour, gum arabic oil and oil extract based on sunflower oil and hay fennel leaves in the production of crackers is appropriate for enhancing nutrients, improving the aroma, taste, structural and mechanical properties of the dough, finished products and extensions. The technical result is the creation of crackers "Amaranth magic" with a high content of nutrients, improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics.