Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні котлети з зародками пшениці (Патент № 82763)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Повх, Тетяна Михайлівна
    Формула корисної моделі: розроблено рецептуру м'ясних котлет з зародками пшениці, які містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно сухарне, сіль, водорості ламінарії, масло вершкове, борошно на підсипку, яйця, цибулю та воду на гідратацію водоростей, які відрізняються тим, що додатково включають зародки пшениці, солод квасолі та воду на гідратацію зародків пшениці у наступному співвідношенні, мас. %: м'ясо куряче 25,0-30,0 свинина напівжирна 25,0-30,0 зародки пшениці 2,0-4,0 вода на гідратацію зародків пшениці 4,0-8,00 солод квасолі 3,0-4,0 яйця 5,0-10,0 цибуля 5,0-10,00 масло вершкове 1,0-2,0 борошно сухарне 2,0-3,0 борошно на підсипку 2,0-3,0 водорості ламінарії 1,0-3,0 вода на гідратацію водоростей 5,0-7,0 сіль кухонна 1,0-1,3. Formula useful model: development of meat meatballs recipe with wheat germ, which contain chicken meat, pork bold, rusks flour, salt, seaweed kelp, butter, flour for addition, egg, onion and water for hydration algae that differ that additionally include wheat germ, malt beans and water for hydration of wheat germ in the following proportions, by weight. %: chicken meat 25,0 - 30,0 pork bold 25,0 - 30,0 wheat germ 2,0 - 4,0 water for hydration wheat germ 4,0 - 8,00 malt beans 3.0 - 4.0 eggs 5,0 - 10,0 onion 5,0 - 10,00 butter 1.0 - 2.0 flour rusks 2.0 - 3.0 flour for addition 2.0 - 3.0 seaweed kelp 1,0 - 3,0 water for hydration 5,0 - 7,0 algae salt 1.0 - 1.3.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 82760)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Отрішко, Анастасія Андріївна
    В основу корисної моделі поставлено задачу - розробки композиції для виготовлення шинок з використанням часнику та мускатного горіха для отримання більш вираженого смаку та аромату. Utility model is based on the task - design composition for the manufacture of hams using garlic and nutmeg for a more pronounced flavor and aroma.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 81756)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Рудакова, Анастасія Юріївна
    В основу корисної моделі поставлено задачу - розробки композиції для виготовлення шинок з використанням базиліку та кропу для вираженого смаку та аромату. Utility model is based on the task - design composition for the manufacture of hams using basil and dill for a pronounced taste and aroma.