Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Сирокопчена ковбаса з фундуком (Патент на корисну модель № 68232)
    (2012) Пешук, Людмила Василівна; Дубяга, Вiталiй Михайлович
    Основною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення сирокопчених ковбас,яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує зменшення тривалості ферментації , а також підвищення органолептичних властивостей продукту. The main objective of the model is useful to create a new composition for the production of smoked sausage, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them would reduce the duration of fermentation and improve the organoleptic properties of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Сирокопчена ковбаса з сиром (Патент на корисну модель № 68234)
    (2012) Пешук, Людмила Василівна; Дубяга, Вiталiй Михайлович
    Основною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення сирокопчених ковбас,яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує зменшення тривалості ферментації на 5 діб і підвищення структурно-реологічних та органолептичних властивостей продукту. The main objective of the model is useful to create a new composition for the production of smoked sausage, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them would reduce the duration of fermentation for 5 days and increasing structural and rheological and organoleptic properties of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Сирокопчена ковбаса з медом (Патент на корисну модель № 68235)
    (2012) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Дубяга, Вiталiй Михайлович
    Задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення сирокопчених ковбас,яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує підвищення структурно-реологічних, органолептичних, профілактично-оздоровчих властивостей продукту. The object model is useful to create a new composition for the manufacture of smoked sausage, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them, enhances the structural and rheological, organoleptic, preventive and health-promoting properties of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси для гурманів (Патент на корисну модель № 69013)
    (2007) Пешук, Людмила Василівна; Клименко, Анатолій Васильович
    Задачею корисної моделі є розробка рецептури сирокопчених ковбас з використанням біологічно активної сировини, спільна дія компонентів якої направлена на отримання пікантного продукту з високими органолептичними показниками та здатністю до тривалого зберігання. The goal is to develop a useful model formulations smoked sausages using biologically active materials, components whose joint action aimed at getting spicy foods high organoleptic characteristics and capacity for long-term storage.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси (Патент на корисну модель № 69014)
    (2012) Пешук, Людмила Василівна; Клименко, Анатолій Васильович
    Задачею корисної моделі є розробка рецептури сирокопчених ковбас з використанням рослинного моно екстракту, а саме розмарину лікарського, спільна дія компонентів якого направлена на отримання високоякісного продукту з високими органолептичними показниками та здатністю до тривалого зберігання. The goal is to develop a useful model formulations smoked sausages with vegetable mono extract, namely medicinal rosemary, common performance components which is aimed at obtaining high quality product with high organoleptic characteristics and capacity for long-term storage.