Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 83
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 108004 UA)
    (2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся Михайлівна
    Винахід належить до виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, а саме фаршу, який містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить грибну сировину та сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, namely minced meat, which contains mechanically deboned chicken meat, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, kitchen salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains mushroom raw materials and lentils hydrated 1:3.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 108003 UA)
    (2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся Михайлівна
    Винахід належить до виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, зокрема фаршу, який містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, картоплю варену, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, in particular minced meat, which contains mechanically deboned chicken meat, boiled potatoes, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, table salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains lentils hydrated 1:3.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 108002 UA)
    (2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся Михайлівна
    Винахід належить до виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, а саме фаршу, що містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить капусту тушковану і сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, namely minced meat, which contains mechanically deboned chicken meat, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, table salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains stewed cabbage and lentils hydrated 1:3.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 106687 UA)
    (2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Коломієць, Наталія Сергіївна; Каліцун, Марта Володимирівна; Хоменко, Олеся Михайлівна
    Винахід належить до фаршу для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, що містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить моркву варену і сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to minced meat for the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, which contains mechanically deboned chicken meat, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, table salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains boiled carrots and lentils hydrated 1:3.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет з фітокомплексом пророщених зерен (Патент на корисну модель № 116562 UA)
    (2017) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Березюк, Анна Сергіївна
    Паштет містить м'ясну сировину, молоко сухе, рослинну олію, сироватку, цибулю ріпчасту, сіль кухонну харчову, перець. Як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печінку курячу варену. Як рослинну олію використовують кукурудзяну олію та додатково використовують фітокомплекс пророщених зерен вівса, ячменю, пшениці та кукурудзи. Pate contains raw meat, dry milk, vegetable oil, whey, onion, table salt, pepper. Chicken meat and boiled chicken liver are used as meat raw materials. Corn oil is used as vegetable oil, and a phytocomplex of germinated oat, barley, wheat and corn grains is additionally used.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці (Патент на корисну модель № 129387)
    (2018) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пешук, Людмила Василівна; Верба, Наталія Іванівна; Литвиненко, Дар'я Юріївна
    В основу корисної моделі поставлена задача створення композиції для виготовлення шинки спеціального призначення для людей з надмірною масою тіла шляхом зміни складу компонентів, отримати продукт з підвищеними органолептичними та дієтичними властивостями з тривалим терміном зберігання. The basis of the useful model is the task of creating a composition for the manufacture of special purpose ham for people with excess body weight by changing the composition of the components, obtaining a product with elevated organoleptic and dietary properties with a long shelf life.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет з грибною сировиною (Патент на корисну модель № 129702 UA)
    (2018) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Литвиненко, Дар'я Юріївна
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету з грибною сировиною, збалансованого за амінокислотним складом, який призначено для профілактичного та громадського харчування. Поставлена задача вирішуються тим, що паштет з грибною сировиною, який містить печінку бланшовану подрібнену, сіль, цибулю ріпчасту пасеровану, перець духмяний і чорний, згідно з корисною моделлю, містить печінку курячу та додатково фарш курячий олію кукурудзяну, грибну сировину (білі гриби, маслюки, опеньки), сухе молоко, сироватку. The basis of the useful model is the task of developing a formula of the paste with mushroom raw materials, balanced by the amino acid composition, which is intended for preventive and public nutrition. The task is solved by the fact that the paste with mushroom raw material, which contains liver blanched crushed, salt, poppy-fried porridge, sweet and black pepper, according to a useful model, contains liver of chicken and, in addition, minced meat, chicken oil, corn, mushroom raw material (white mushrooms, buttermilk), milk powder, whey.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси ( Патент на корисну модель № 107993 )
    (2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Гордієнко, Олена Василівна
    Поставлена задача вирішується тим, що м'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси із грибною сировиною, який включає: яловичину жиловану 1 сорту, свинину напівжирну, молоко сухе знежирене, сіль, цукор, нітрит натрію, перець чорний мелений, згідно винаходу додатково містить грибну сировину. The task is solved by the fact that minced meat for the production of boiled sausage with mushroom raw material, which includes: 1 grade veal beef, semolina pork, milk dry non-fat, salt, sugar, sodium nitrite, black ground pepper, according to the invention in addition contains mushroom raw material.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва паштету функціонального призначення ( Патент на корисну модель № 91931 )
    (2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Новохацька, Олександра Олександрівна
    Поставлена задача вирішується тим, що композиція для виробництва паштету, що включає фарш курячий, печінку курячу варену, гриби печериці варені, цибулю, сіль, перець чорний мелений, бульйон від варіння печінки, згідно з корисною моделлю, додатково містить олію 15 лляну, клітковину пшеничну гідратовану, морську капусту Laminaria. The problem is solved by the fact that the composition for the production of the paste includes minced meat chicken, boiled chicken liver, boiled mushroom mushrooms, onion, salt, black pepper ground, broth from cooking liver, according to a useful model, additionally contains oil 15 linen, fiber wheat hydrated, seaweed Laminaria.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція виготовлення хлібів м'ясних ( Патент на корисну модель № 85612 )
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Воронцов, Микола Миколайович
    Композиція виготовлення хлібів м'ясних, що включають яловичину, свинину, сало, крохмаль картопляний, яйця курячі, грибну сировину, яка відрізняється тим, що як грибну сировину використовують печериці бланшовані, та додатково містить борошно вищого сорту, нітрит натрію, коріандр, сіль, цукор, суміш петрушки та кропу. A composition for making meat loaves, including beef, pork, fat, potato starch, chicken eggs, and mushroom raw materials, characterized in that blended mushrooms are used as mushroom raw materials, and additionally contains high-grade flour, sodium nitrite, coriander, salt, sugar, a mixture of parsley and dill.