Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива овочевого (Патент України на корисну модель № 75421)
    (2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Згурський, Андрій Володимирович; Гулак, Олена Володимирівна
    Склад морозива овочевого, що містить цукор, стабілізатор, воду, який відрізняється тим, що додатково застосовують гарбуз та екстракт гібіскусу. Composition of ice-cream vegetable, that contains sugar, stabilizator, water, that differs in that additionally apply a pumpkin and extract to the hibiscus.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива з комбінованим складом cировини (Патент на винахід № 92092)
    (2010) Поліщук, Галина Євгеніївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Згурський, Андрій Володимирович
    Морозиво з комбінованим складом сировини, що містить сухий знежирений молочний залишок, молочний і/або рослинний жир, цукор та воду, який відрізняється тим, що як стабілізаційний компонент в процесі приготування суміші містить гарбуз. Ice cream with a combined staff of raw materials containing fat dry milk residue, milk and / or vegetable fat, sugar and water, characterized in that the stabilizing component in the preparation of a mixture containing pumpkin.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочного вершкового пломбір (Патент на корисну модель № 42255)
    (2009) Поліщук, Галина Євгеніївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Згурський, Андрій Володимирович
    Запропонований у патенті на корисну модель склад морозива пломбір містить у якості стабілізаційної системи гарбуз за кількістю сухої маси від маси суміші. Proposed in the patent for utility model ice cream composition contains as stabilization of pumpkins by the number of dry weight by weight of the mixture.