Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Паштет дієтичний "Гурман"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва купажованого жиру (Патент на корисну модель № 40194)
    (2009) Пешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
    В основі корисної моделі лежить завдання удосконалення способу виробництва купажованого жиру з оптимізованим жирнокислотним складом. The basis of the utility model is the task of improving the way kupazhovanoho fat with optimized fatty acid composition.
  • Ескіз
    Документ
    Купажований жир (Патент на корисну модель № 37824)
    (2008) Пешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
    В основу корисної моделі поставлено завдання покращення фізіологічних, технологічних та споживчих властивостей кулінарних жирів. The basis of the utility model tasked with improving physiological, technological and consumer characteristics cooking oils.