Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Склад суміші для харчових концентратів швидкого приготування (Деклараційний патент на винахід № 60527)(2003) Ромашко, Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Кобилінська, Олена ВалеріївнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва суміші швидкого приготування. Особливістю є використання квіткового пилку для підвищення харчової цінності. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the fast preparation mixture. Peculiarity is using flower pollen for increase nutritional value.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 70009)(2004) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кожура, Іван Михайлович; Терлецька, Віта Альбертівна; Ромашко, Олена ВасилівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва начинки для сухих сніданків. Особливістю є використання квіткового пилку для підвищення харчової цінності. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the filling for dry breakfasts. Peculiarity is using flower pollen for increase nutritional value.Документ Склад суміші для дитячого і дієтичного харчування (Деклараційний патент на винахід № 5218А)(2002) Ромашко, Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Махинько, Людмила ВасилівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва суміші дитячого і дієтичного харчування, яка включає екструдовану гречану крупу, сіль та ячмінно-солодовий екстракт. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the composition of mixture for child and dietary nutrition which includes extruded buckwheat, salt and barley-malt extract.Документ Спосіб виробництва мусу (Деклараційний патент на винахід № 34742)(2001) Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Луцик, Юрій Павлович; Сергеєв, Анатолій Дмитрович; Ромашко, Олена ВасилівнаВинахід належить до харчової промисловості. Спосіб включає підготовку сировини, дозування компонентів, їх змішування, брикетування. На стадії підготовки сировини здійснюється попереднє оброблення манної крупи інфрачервоним випромінюванням при температурі 155-165 ºС та екструзійне оброблення при температурі 135-145 ºС. The invention is relates to food industry. A process for mousse production involves preparation of raw material, dozing of components, mixing thereof, performing. At the stage of raw material preparation preliminarily treatment of semolina with infrared radiation at temperature of 155-165 ºC and extrusion treatment at temperature of 135-145 ºC is carried out.