Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб отримання молочно-рослинного білкового продукту (№ 46452)(2002) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Білоус, Надія Василівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Данчук, Юлія Іванівна; Шевченко, Віта Андріївна; Білоус, Владислав ВасильовичСпосіб виробництва передбачає складання суміші з знежиреного коров’ячого та соєвого молока, осадження сквашеною молочною сироваткою у кількості 15 % від маси суміші. The method of preparation involves a mixture of skimmed cow's and soy milk, sour buttermilk deposition of 15% by weight of the mixture.Документ Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту (Деклараційний патент на винахід № 38974)(2001) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаСпосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту передбачає внесення у підготовану молочну сировину молочної сироватки у кількості 9-19,6 % та желатину – 0,4-1%. Method of cottage cheese curd dessert introduces prepared in raw milk whey in the number 9-19,6% and gelatin - 0,4-1%.Документ Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24640)(1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Карпович, Микола Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаСпосіб виробництва передбачає нормалізацію знежиреним молоком, внесення вуглекислого газу, використання рідкого пектинового концентрату. Method of manufacturing involves normalization of skim milk, making carbon dioxide using liquid pectin concentrate.Документ Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24638)(1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Карпович, Микола Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаСпосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром передбачає використання сухого пектинового порошку, що забезпечує екстрактивну частку сухих екстрактивних речовин 5-5,7% в готовому продукті. Method of manufacturing pektynovmisnoho sweetened condensed milk is to use dry pectin powder that provides extractives fraction of dry extractives 5-5,7% in the finished product.Документ Пристрій для вимірювання електропровідності (№ 21620)(1998) Смірнов, Вадим Семенович; Мазуренко, Олександр Григорович; Ромоданова, Валентина Олександрівна; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаПристрій для вимірювання електропровідності харчових продуктів включає: корпус, що з верхнього торця вміщує поршень з електродом, до якого під'єднаний електричний провідник, який відрізняється тим, що корпус зроблено із прозорого пластика. A device for measuring electric food includes housing that holds the upper end of the plunger electrode is connected to an electrical conductor, wherein that the body is made of transparent plastic.Документ Спосіб визначення фізико-хімічних показників молока (Патент на винахід № 24594)(1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Смірнов, Вадим Семенович; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Мазуренко, Олександр Григорович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаВ якості електромагнітного параметра вимірюється і визначається коефіцієнт еквівалентності розведення молока водою, вміст жиру, сухого знежиреного молочного залишку в молоці за формулами. As electromagnetic parameters measured and determined equivalence ratio dilution of milk with water, fat, skimmed milk residue in milk formulas.Документ Спосіб виробництва згущеного молочного продукту (Патент на винахiд № 72762)(2005) Вітт, Федір Аскольдович; Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаСпосіб виробництва згущеного молочного продукту, який передбачає нормалізацію молочної основи, пастеризацію нормалізованої молочної основи, внесення в неї фруктозного сиропу, згущення суміші пастеризованої нормалізованої молочної основи з фруктозним сиропом, охолодження і розфасування продукту, який відрізняється тим, що фруктозний сироп змішують з пастеризованою нормалізованою молочною основою при масовому співвідношенні 1 : (5-8) відповідно, а згущення суміші пастеризованої нормалізованої молочної основи з фруктозним сиропом ведуть до концентрації сухих речовин 63-68 % у готовому продукті.