Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб отримання згущених молочних консервів з рослинними екстрактами (патент на винахід № 105723)(2014) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна; Костенко, Ірина Миколаївна; Лучковська, Альона Юріївна; Корольчук, Ірина МиколаївнаВинахід належить до способу отримання згущених молочних консервів з рослинними екстрактами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з цукровим сиропом, охолодження, розфасовку готового продукту, де в процесі згущення до вмісту сухих речовин 72-74 % вносять екстракт липи та м'яти у кількості 2-3 % і сироп шипшини - 2,5-3,5 % від маси готового продукту, з наступним згущенням до вмісту сухих речовин 73-74 %. The invention relates to a process for condensed canned milk with plant extracts, which provides training and thickening pasteurized milk with sugar syrup, cooling and packaging of the finished product, where the condensation process to the dry matter content 72-74% made of lime and mint extract in quantity 2.3% and rosehip syrup - 2.5-3.5% by weight of the finished product, followed by thickening solids content 73-74%.Документ Спосіб одержання згущених молочних консервів з екстрактами лікарських рослин (патент на винахід № 107037)(2014) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна; Костенко, Ірина Миколаївна; Корольчук, Ірина Миколаївна; Лучковська, Альона ЮріївнаВинахід належить до способу одержання згущених молочних консервів з екстрактами лікарських рослин, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з цукровим сиропом до вмісту сухих речовин 69-70 %, внесення екстракту лікарських рослин липи та м'яти у кількості 2,5-3,5 % від маси готового продукту та подальше згущення до вмісту сухих речовин 73-74 %, охолодження, розфасовку готового продукту. The invention relates to a process for the preparation of condensed canned milk with extracts of herbs, which provides training and thickening pasteurized milk with sugar syrup solids content 69-70%, making extracts of herbs lime and mint in an amount of 2.5-3.5 % by weight of the finished product and subsequent condensation to dry matter content 73-74%, cooling and packaging of the finished product.Документ Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами лікарських рослин (Патент України на корисну модель № 84071)(2013) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна; Костенко, Ірина Миколаївна; Корольчук, Ірина Миколаївна; Лучковська, Альона ЮріївнаСпосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами лікарських рослин, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з цукровим сиропом, охолодження, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що в процесі згущення до вмісту сухих речовин 69–70 % вносять екстракт лікарських рослин у кількості 2,5–3,5 % від маси готового продукту, а потім проводять згущення до вмісту сухих речовин 73–74 %. Method of condensed canned milk with extracts of medicinal plants, which provides training and thickening of pasteurized milk with sugar syrup, cooling, packing the finished product, characterized in that the process of condensation to dry matter content 69-70% make extracts of medicinal plants in the amount of 2 ,5-3, 5% of the weight of the product, and then carried to the concentration of solids is 73-74%Документ Спосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини (Патент України на корисну модель № 84069)(2013) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна; Костенко, Ірина Миколаївна; Корольчук, Ірина Миколаївна; Лучковська, Альона ЮріївнаСпосіб отримання згущених молочних консервів з екстрактами липи, м’яти і сиропом шипшини, який включає підготовку та згущення пастеризованого молока з цукровим сиропом, охолодження, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що в процесі згущення до вмісту сухих речовин 72–74 % вносять екстракт липи та м’яти у кількості 2–3 % і сироп шипшини – 2,5–3,5% від маси готового продукту, а потім проводять згущення до вмісту сухих речовин 73–74 %. Method of condensed canned milk with extracts linden, mint and wild rose syrup, which includes preparation and concentration of pasteurized milk with sugar syrup, cooling, packing the finished product, characterized in that the process of condensation to dry matter content 72-74% making linden and mint extract in an amount of 2.3% and wild rose syrup - 2.5-3.5% by weight of the finished product, and then make condensation to dry matter content 73-74%.Документ Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69307)(2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаСпосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, внесення у згущену охолоджену молочну основу плодово-ягідного сиропу, доза якого складає 13-18 % від маси готового продукту, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп підігрівається до температури близько (80-85)оС, до нього вноситься 1-2% пектину від маси готового продукту, суміш перемішується, охолоджується до (20-25)оС, витримується 3-5 хв. Method of producing cream from condensed milk canned fruit and berry fillings provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk-based introduction to the cooled condensed milk-based fruit and berry syrup, a dose which is 13-18% of the weight of the product mixing, packing the finished product, which is characterized by the fact that fruit and berry syrup is heated to a temperature of about (80-85) ° C, it entered pectin 1.2% by weight of the finished product, the mixture is stirred, cooled to (20 - 25) C, aged for 3-5 minutes.Документ Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69202)(2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаСпосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, додаткове внесення в процесі охолодження плодово-ягідного сиропу, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп вноситься вітамінно-мінеральний комплекс у кількості 0,3-0,35% від маси готового продукту. Method of producing rich condensed milk canned with fruit and berry fillings, which provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk base, further making during cooling of fruit syrup, mixing, packing the finished product, characterized in that fruits and berries in syrup entered vitamin and mineral complex in the amount 0,3-0,35% by weight of the finished product.Документ Спосіб отримання згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою (Патент на корисну модель № 65438)(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Куриленко, Катерина Олегівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаРозроблено технологію згущеного продукту з плодово-ягідним наповнювачем, що вноситься у вигляді горіхово-яблучної пасти в кількості 38-42%.Документ Спосіб отримання згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (Патент на корисну модель № 56598)(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаСпосіб отримання згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, додавання плодово-ягідної сировини, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у згущену молочну основу в процесі охолодження вноситься плодово-ягідний сироп, у кількості 13…18 % від маси готового продукту.