Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Ковбаса варена "Білкова червона"(2016) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Барановський, Сергій Юрійович; Грабаровський, Андрій Володимирович; Фурсік, Оксана ПетрівнаКовбаса варена, яка містить яловичину жиловану другого сорту, свинину жиловану напівжирну, куряче м'ясо, меланж, сіль, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, воду. Додатково містить борошно пшеничне І сорту, функціональну харчову композицію (соєвий ізолят, гуарову і ксантанову камедь), часник сушений мелений, фосфат та нітрит натрію. Cooked sausage that contains beef trimmed second grade, pork trimmed bold, chicken, egg, salt, sugar, black pepper, allspice, ground and water. Additionally contains wheat and varieties, functional food composition (soy isolate, guar and xanthan gum), dried garlic powder, phosphate and sodium nitrite.Документ Ковбаски для гриля (смаження) з топінамбуром (Патент на корисну модель № 77565)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Михайлюк, Оксана МиколаївнаРозроблено ковбаски для гриля (смаження) з топінамбуром, що містять свинину напівжирну, сіль, перець чорний мелений, часник, які відрізняються тим, що додатково містять курятину, подрібненні бульби топінамбура, крохмаль, часник використовують сушений мелений, перець духмяний, коріандр мелений, горіх мускатний мелений. Have been developed sausage for grilling (frying) with artichoke containing pork half-bold, salt, ground black pepper, garlic, wherein further comprising chicken, chopped artichoke, starch, garlic dry freshly ground, allspice, coriander freshly ground, ground nutmeg.Документ Ковбаски «Курячі» (Патент № 103975)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія ВасилівнаРозроблено ковбаски, що містять м’ясо курей механічного обвалювання, цибулю,часник свіжий,перець чорний,коріандр,кухонну сіль та воду,які відрізняються тим, що додатково містять амарантове борошно, гідратоване у співвідношенні 1:1 в кількості 14-16%. Developed sausages containing mechanically deboned chicken meat, onion, garlic svіzhy, black pepper, korіandr, table salt and water, which are characterized in that additionally contain amaranth flour, hydrated in a 1:1 ratio in the amount of 14-16%.