Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8349)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Карпенко, Петро Олександрович
    Дані досліджень показали, що внесення еламіну та пектину в вершкове масло надає продукту йодуючі та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями. These studies have shown that elamin and pectin in butter provides provides a butter with good organoleptic properties.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8350)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Хомічак, Любомир Михайлович
    Дані досліджень показали, що внесення стевії разом з пектином та цикорієм в вершкове масло надає продукту діабетичні та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями. These studies have shown that introduction of stevia with pectin and chicory in butter provides diabetic and radioprotective properties and provides a butter with good organoleptic properties.
  • Ескіз
    Документ
    Масло вершкове імунно-діабетичне (Патент на корисну модель № 8351)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна
    Розроблена рецептура вершкового масла з гарними органолептичними показниками та дыабетичними властивостями. A new type of butter with great organoleptic and diabetic properties was created.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб підготовки емульсії для виробництва харчових продуктів (Патент на корисну модель № 8353)
    (2005) Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна
    Дані досліджень показали, що оптимальна температура приготування емульсії тваринних,рослинних жирів або їх суміші з розчином інуліну чи розчином інуліну та молочно-білкової суміші 35-65°С. These studies have shown that optimum temperature emulsion for preparation animal, vegetable fat or a mixture thereof of 35-65 ° C.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на корисну модель № 8352)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Хомічак, Любомир Михайлович
    Дані досліджень показали, що внесення разом з інуліном фруктози та крюпорошку бруньок смородини чорної в пласт масла дозволяє отримати масло згарним смаком лікувально-профілактичного призначення,яке має діабетичні та радюпротекторні властивості. These studies have shown that adding fructose and black currant buds powder provides a good taste of health care appointment.