Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Сосиски консервовані (Патент на корисну модель № 122445)(2018) Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Храпачов, Олег Вікторович; Рамік, Оксана Сергіївна; Пасічна, Світлана Петрівна; Костишин, Василь ДмитровичКорисна модель належить до м'ясної промисловості, а саме до виробництва м'ясних та м'ясомістких консервів. В основу корисної моделі поставлено задачу шляхом застосування більш дешевої та поширеної основної сировини, підвищити рентабельність виготовлення сосисок, зі збереженням високої якості, шляхом додавання до їх складу розробленої композиції, компенсувати смакові та поживні характеристики, а також зберегти харчову цінність. The utility model belongs to the meat industry, namely to the production of canned meat and meat. The utility model is based on the task of using cheaper and more common basic raw materials, increase the profitability of making sausages, while maintaining high quality, by adding to their composition the developed composition, compensate for taste and nutritional characteristics, and preserve nutritional value.Документ Спосіб виробництва сосисок з повторною пастеризацією (Патент на корисну модель № 135714)(2019) Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович; Логвиненко, Наталія Петрівна; Желуденко, Юлія Володимирівна; Капітула, Єлізавета ІгорівнаКорисна модель належить до галузі харчування, а саме м'ясної промисловості, стосується виробництва сосисок пастеризованих. Найближчим аналогом є "Спосіб виробництва сосисок консервованих", що включає підготовку сировини, складання фаршу, теплову обробку, укладання сосисок в банки, заливку розсолом, пастеризацію, охолодження, реалізація. В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення способу виробництва сосисок з повторною пастеризацією без застосування консервуючих речовин хімічного походження, що забезпечить розширення асортименту продуктів тривалого зберігання, підвищить органолептичні показники даних виробів. Поставлена задача вирішується тим, що спосіб виробництва сосисок з повторною пастеризацією, що включає підготовку сировини, складання фаршу, термічну обробку, пакування, пастеризацію, після чого сосиски підлягають охолодженню. The utility model belongs to the food industry, namely the meat industry, for the production of pasteurized sausages. The closest analogue is the "Method of production of canned sausages", which includes the preparation of raw materials, mincing, heat treatment, stacking of sausages, brine, pasteurization, cooling, sale. The utility model is based on the task of improving the method of production of sausages with repeated pasteurization without the use of preservatives of chemical origin, which will expand the range of long-term storage products, increase the organoleptic characteristics of these products. The problem is solved by the fact that the method of production of sausages with re-pasteurization, including the preparation of raw materials, minced meat, heat treatment, packaging, pasteurization, after which the sausages are cooled.Документ Сосиски пастеризовані (Патент на корисну модель № 135713)(2019) Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович; Желуденко, Юлія ВолодимирівнаКорисна модель належить до м'ясної промисловості, а саме до виробництва м'ясних та м'ясовмісних консервів. В основу корисної моделі поставлено задачу підвищити емульгуючу та вологоутримуючу здатність готового продукту та його біологічну цінність шляхом застосування картопляної клітковини, білоквмісної композиції з яловичим білком та додатковим використанням свинини та яловичини. Поставлена задача вирішується тим, що склад сосисок пастеризованих, що включає м'ясо, білкову композицію, кров харчову, рослинний концентрат, сіль, перець чорний, мускатний горіх, кетчуп "Лагідний", воду, які відрізняються тим, що містять як м'ясо яловичину і свинину, як білкову композицію містять білоквмісну композицію з яловичим білком "Білкозин", як рослинний концентрат містять картопляну клітковину. The utility model belongs to the meat industry, namely to the production of canned meat and meat. The utility model is based on the task of increasing the emulsifying and moisture-retaining ability of the finished product and its biological value through the use of potato fiber, protein-containing composition with beef protein and the additional use of pork and beef. The problem is solved by the fact that the composition of pasteurized sausages, including meat, protein composition, blood food, vegetable concentrate, salt, black pepper, nutmeg, ketchup "Lahidny", water, which differ in that they contain as meat beef and pork, as a protein composition contain a protein-containing composition with beef protein "Bilkozin", as a vegetable concentrate contain potato fiber.Документ Білково-жирова емульсія з тваринним білком «Білкозин» (Патент на корисну модель № 135712)(2019) Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович; Полумбрик (Іванова), Манєфа МиколаївнаКорисна модель належить до м'ясопереробної промисловості, а саме до виробництва комбінованих м'ясопродуктів. В основу корисної моделі поставлена задача створення рецептури білково-жирової емульсії з тваринним білком "Білкозин" широкого спектру використання, яка дозволяє стабілізувати структурно-механічні та органолептичні показники фаршів для виробництва варених ковбасних виробів консервованих без погіршення їх кольору. The utility model belongs to the meat processing industry, namely to the production of combined meat products. The utility model is based on the task of creating a recipe for protein-fat emulsion with animal protein "Belkozin" of a wide range of uses, which allows to stabilize the structural-mechanical and organoleptic characteristics of minced meat for the production of cooked canned sausages without deteriorating their color.Документ Білково-жирова емульсія з кров’ю (Патент на корисну модель № 135711)(2019) Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович; Полумбрик (Іванова), Манєфа МиколаївнаКорисна модель належить до м'ясопереробної промисловості, а саме до виробництва комбінованих м'ясопродуктів. В основу корисної моделі поставлена задача створення рецептури білково-жирової емульсії з кров'ю широкого спектру використання, яка дозволяє стабілізувати структурно-механічні та органолептичні показники фаршів для виробництва варених ковбасних виробів консервованих без погіршення їх кольору. The utility model belongs to the meat processing industry, namely to the production of combined meat products. The utility model is based on the task of creating a formulation of protein-fat emulsion with blood of a wide range of uses, which allows to stabilize the structural-mechanical and organoleptic characteristics of minced meat for the production of cooked canned sausages without deteriorating their color.