Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
21 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 10 з 21
Документ Суха суміш для млинчиків (Патент на винахід № 122272)(2020) Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаСуха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор білий кристалічний, сіль та лимонну кислоту, які відрізняються тим, що додатково включає борошно зародків кукурудзи. A dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, white crystalline sugar, salt and citric acid, characterized in that it further comprises corn germ flour.Документ Екструзійний кормовий продукт (Патент на винахід № 114020)(2017) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Шаран, Андрій Васильович; Тракало, Тетяна ОлександрівнаВинахід відноситься до екструзійному кормовому продукту, що містить подрібнене зерно кукурудзи та пшениці, причому кормовий продукт додатково містить лляний екстракт на основі сироватки.The invention relates to an extrusion feed product containing crushed corn and wheat grain, and the forage product further comprises a serum-based flax extract.Документ Екструзійний кормовий продукт (Патент на корисну модель № 105132)(2016) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Шаран, Андрій Васильович; Тракало, Тетяна ОлександрівнаЕкструзійний кормовий продукт, складається з подрібненого зерна кукурудзи та пшениці, та додатково використовують лляний екстракт на основі води. An extruded feed product consisting of crushed corn and wheat grain and additionally uses a flax extract based on water.Документ Екструзійний кормовий продукт (Патент на корисну модель № 104339)(2016) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Шаран, Андрій Васильович; Тракало, Тетяна ОлександрівнаЕкструзійний кормовий продукт складається з подрібненого зерна кукурудзи та пшениці, лляного екстракту на основі сироватки. The extruded feed product consists of crushed corn and wheat grain, flaxseed extract based on serum.Документ Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Патент на винахід № 115505)(2017) Білик, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаПісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.Документ Хліб пшеничний (Деклараційний патент на корисну модель № 122106)(2017) Карабець, Юлія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Шаран, Андрій Васильович; Дорошенко, Віктор ОлександровичХліб пшеничний, який відрізняється тим, що в рецептурному складі частково замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. Wheat bread, which is characterized by the partial replacement of the main ingredient of wheat flour in corn germ flour in the recipe composition.Документ Кекс «Кульбабка» (Деклараційний патент на корисну модель № 113392)(2017) Шевченко, Олена Анатоліївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій ВасильовичКекс, який відрізняється тим, що містить зменшений рецептурний вміст цукру та жиру та додатково містить борошно зародку кукурудзи. The cake, which is different in that it contains a reduced prescription sugar and fat content and additionally contains corn embryo flour.Документ Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Деклараційний патент на корисну модель № 114808)(2017) Білик, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаПісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.Документ Спосіб виробництва борошна з використанням повітря аспіраційних і пневмотранспортних установок (Патент на корисну модель № 50220)(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Дмитрук, Євген Адамович; Харченко, Євген Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій ВасильовичПатент на спосіб виробництва борошна із використанням повітря аспіраційних і пневмотранспортних установок. Показано принцип функціонування систем рециркуляції повітря, наведено межі повернення повітря у виробничі приміщення. Показано принципову схему використання повітря. The patent for a way of manufacture of a flour with use of air аспирационных and pneumotransport installations. It is shown functioning of systems principle recycled air, it is resulted borders of return of air in industrial premises. It is shown principle the scheme of use of air.Документ Хлібобулочний виріб «Булочка золотиста» (Патент на корисну модель № 55321)(2010) Перегуда, Микола Антонович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович; Сімачинська, Тетяна ВолодимирівнаПатент на корисну модель. В основу корисної моделі поставлене завдання створення рецептури булочки «Золотиста» шляхом використання нового компоненту, надати їй підвищеної поживної і біологічної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is creation receipt of the roll «Golden» using the new component gave it heightened nourishing and biological value.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »