Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 104084)
    (2016) Дробот, Віра Іванівна; Писарець, Ольга Петрівна
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів передбачає заварювання кукурудзяного борошна та внесення концентрованої молочнокислої закваски. В основу корисної моделі поставлена задача покращення якості пшенично-кукурудзяних хлібобулочних виробів. Bakery production method involves brewing corn flour and the introduction of concentrated lactic leaven. The basis of the utility model the task of improving the quality of wheat and corn bread.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 104084)
    (2016) Дробот, Віра Іванівна; Писарець, Ольга Петрівна
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає заварювання кукурудзяного борошна та внесення молочної сироватки. В основу корисної моделі поставлена задача покращення якості пшенично-кукурудзяних хлібобулочних виробів. Method of bakery manufacturing includes brewing corn flour and adding whey. The basis of the utility model is the task of improving the quality of wheat-corn bread products.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб визначення кількісного складу борошняної суміші (Деклараційний патент на винахід № 42271)
    (2001) Сафонова, Ольга Миколаївна; Богомолов, Олексій Васильович; Камбулова, Юлія Вікторівна
    Спосіб визначення кількісного складу борошняної суміші, який включає зважування наважки зразку, вимірювання кількісного показника і визначення відсоткового вмісту одного із компонентів суміші, який відрізняється тим, що вимірюють водо поглинальну здатність суміші та визначають відсотковий вміст одного із компонентів борошняної суміші за калібрувальним графіком. A method for quantifying the composition of flour mixtures, comprising a sample weighing of the sample measurement and determination of quantitative indication of the percentage of one of the blend components, characterized in that the measured water absorption capacity of the mix and determining the content of a component of the flour mix according to a calibration curve.