Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Високобілковий хлібний виріб зниженої вологості (патент на корисну модель № 128201)
    (2018) Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Сажина, Альбіна Валеріївна
    Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібних виробів зниженої вологості (сухарних брикетів), збагачених ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібних виробів підвищеної харчової цінності та розширенні асортименту високобілкових хлібних виробів зниженої вологості (сухарних брикетів) зі збалансованим хімічним складом. The utility model relates to the food industry, namely the baking industry, and can be used for the production of low-moisture baking products (crumb briquette), soy protein-rich pea protein. The technical result is the receipt of bread products of high nutritional value and the expansion of the range of high-protein bread products of reduced moisture (crumb briquette) with a balanced chemical composition.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція інгредієнтів для приготування високобілкового хліба (Патент на корисну модель № 127392)
    (2018) Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Лістратенко, Анна Олександрівна
    Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до борошномельної та хлібопекарської галузей, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів, збагачених ізолятом горохового білка. Технічний результат полягає в отриманні композиції інгредієнтів, яка може бути використана у технології хлібних виробів з підвищеним вмістом білка і незамінних амінокислот. The utility model relates to the food industry, namely to the milling and bakery industries, and can be used for the production of high-protein bakery products enriched with peanut protein isolate. The technical result is to obtain the composition of the ingredients, which can be used in the technology of bakery products with high protein content and essential amino acids.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24194)
    (1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Вознюк, Петро Аксентійович; Луцик, Юрій Павлович
    Спосіб виробництва сухого сніданку, який включає змішування харчової сировини на основі злакових культур або гречихи і смакових добавок, екструзію, нанесення добавок, фасування і упакування, який відрізняється тим, що в склад сировини входить горох в кількості 20-40 %, при чому екструзію проводять при температурі 130-145 ºС і тиском 5,5-6,2 МПа. Method for dry breakfast production includes mixing of food raw material based on cereals or buckwheat and flavoring, extrusion, application of additives, pre-packing, packaging, difference in the composition of row materials containing 20-40% of a pea, and extrusion conditions (130-145 ºC, 5,5-6,2 MPa)
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 70705)
    (2004) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Махинько, Валерій Миколайович; Борисенко, Олена Вікторівна
    Спосіб приготування пшеничного тіста з внесенням білкової добавки (борошно з сої, гороху чи люпину) і молочнокислої закваски. Way of preparation of a wheat dough with the introduction of protein supplements (flour made from soy, peas or lupin) and lactic of yeast.