Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Пісочне печиво «Каротинка» (Патент на винахід № 107162)(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичПісочне печиво, яке відрізняється тим, що додатково містить маргарин та каротиновмісний наповнювач "Морквяний мед". Shortbread is characterized in that the margarine and the "Carrot honey" carotene containing supplement is added.Документ Пісочне печиво «Морквяна радість» (Деклараційний патент на корисну модель № 88653)(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичПісочне печиво містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, меланж, натрій двовуглекислий, вуглекислий амоній, есенцію, сіль. Додатково містить маргарин та пюре вареної моркви. Дополнительно содержит маргарин и пюре вареной моркови. Shortbread contains wheat flour, sugar, egg, sodium bicarbonate, ammonium carbonate, essence and salt. Additionally it includes margarine and mashed cooked carrots.Документ Пісочне печиво «Каротинка» (Деклараційний патент на корисну модель № 88654)(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичОпис до патенту на винахід. Пісочне печиво «Каротинка». Description to useful model patent. «Carotinka» shortbread.Документ Пісочне печиво «Сонечко» (Деклараційний патент на корисну модель № 89005)(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичОпис до патенту на винахід. Пісочне печиво «Сонечко». Description to useful model patent. «Sub» shortbread.Документ Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105108)(2014) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина ВікторівнаСклад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.Документ Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105109)(2014) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина ВікторівнаСклад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується рисове борошно.Документ Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 82998)(2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина ВікторівнаСклад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується рисове борошно. Composition of chocolate fondan contains flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Rice flour is used as the flour.Документ Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 81908)(2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина ВікторівнаСклад шоколадного фондану: борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно. Composition of chocolate fondan: flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Buckwheat flour is used as flour.