Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва соєвого молока з льоном (Патент на корисну модель № 83990)(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Ноздрюхіна (Козюля), Інна ВолодимирівнаПатент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва соєвого молока з льоном, що дозволяє, використовуючи новий компонент надати йому підвищеної біологічної і поживної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is the method of soya-based milk and line production that allows using new component to add it heightened biological and nourishing value.Документ Спосіб одержання льняного напою (Патент на корисну модель № 83981)(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Баранова, Ксенія ВікторівнаПатент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу одержання льняного напою, що дозволяє, використовуючи насіння льону надати йому нових споживчих властивостей. Utility model patent. At the heart of utility model is the method of linseed drink production that allows using linseed to add it a novel consumer properties.Документ Фарш "Апетитний" (Патент на винахід № 102487)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Горобець, Юлія СергіївнаРозроблено фарш, який включає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції містить сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біф або Вурсал ПФ, а також додатково містить м'ясо куряче, соєвий текстурат, манну крупу. Developedmince, which includesbolded pork, characterized in, as a spicecontainssaltandground black pepper,additivePro fresh extra and additiveVursalBeef or VursalPF, and further comprisingmeatchicken’s, soya texturate,semolina.Документ Спосіб виробництва пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 70705)(2004) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Махинько, Валерій Миколайович; Борисенко, Олена ВікторівнаСпосіб приготування пшеничного тіста з внесенням білкової добавки (борошно з сої, гороху чи люпину) і молочнокислої закваски. Way of preparation of a wheat dough with the introduction of protein supplements (flour made from soy, peas or lupin) and lactic of yeast.