Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ М’ясний січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 121751)(2017) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Глухова, Анастасія Анатоліївна; Скочко, Олексій ІвановичМ'ясний січений напівфабрикат включає м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково містить білок плазми крові Vepro75PSC, молочний білок казеїнат кальцію, м'ясо бройлерів І сорту, а також аскорбінат натрію. Meat broiled semifinished meat includes porridge pork, bread made from wheat flour, bread crumbs, salt, pepper black ground, fresh onion. Additionally contains Vepro75PSC Blood Plasma, Calcium Caseinate Milk Protein, Class I Broilers, and Ascorbate Sodium.Документ Композиція для виготовлення шинок з плазмою крові (Патент на корисну модель № 81785)(2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мартинова, Анна Валеріївна; Мазун, Антоніна МиколаївнаКомпозиція для виготовлення шинок з плазмою крові включає: яловичину, сіль, нітрит натрію, прянощі та воду. Додатково містить плазму крові. The composition for making tin with blood plasma includes: beef, salt, sodium nitrite, spices and water. Additionally contains blood plasma.