Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель № 113395)
    (2017) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович
    Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом заварювання частини кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім заварене борошно змішують з рештою борошна, формують вироби та сушать. A method of making pasta including technological method of brewing corn flour fine grinding. Then, brewed flour mixed with the remaining flour molded articles, and dried.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 104084)
    (2016) Дробот, Віра Іванівна; Писарець, Ольга Петрівна
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів передбачає заварювання кукурудзяного борошна та внесення концентрованої молочнокислої закваски. В основу корисної моделі поставлена задача покращення якості пшенично-кукурудзяних хлібобулочних виробів. Bakery production method involves brewing corn flour and the introduction of concentrated lactic leaven. The basis of the utility model the task of improving the quality of wheat and corn bread.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 104084)
    (2016) Дробот, Віра Іванівна; Писарець, Ольга Петрівна
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає заварювання кукурудзяного борошна та внесення молочної сироватки. В основу корисної моделі поставлена задача покращення якості пшенично-кукурудзяних хлібобулочних виробів. Method of bakery manufacturing includes brewing corn flour and adding whey. The basis of the utility model is the task of improving the quality of wheat-corn bread products.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення пива (Патент на винахід № 14584)
    (1997) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Удодов, Сергій Олександрович; Данилевська, Алла Вікторівна
    Способ получения пива, включающий разведение исходного сырья водой, тепловую обработку сусла, охлаждение, брожение и дображивание, отличающийся тем, что в качестве исходного сырья используют солодово-зерновой экстракт, разведение сырья технологической водой производят с доведением массовой доли сухих веществ в сусле до 10-18 %, затем сусло кипятят с хмелем из расчета содержания горьких веществ 0,9-2,5 г на 1 дал горячего сусла на протяжении 1,5-2,0 ч. Способ по п.1,отличающийся тем, что при приготовлении сусла используют 5-15 % сахара от массы сырья. Способ по п.1, отличающийся тем, что в качестве исходного сырья используется ячменно-солодовый экстракт. A method of producing beer, including dilution of the feedstock with water, heat treatment of the wort, cooling, fermentation and fermentation, characterized in that malt-grain extract is used as the feedstock, the feedstock is diluted with process water to bring the mass fraction of dry substances in the wort to 10- 18%, then the wort is boiled with hops based on the content of bitter substances 0.9-2.5 g per 1 dal of hot wort per for 1.5-2.0 hours. The method according to claim 1, characterized in that when preparing the wort use 5-15% sugar by weight of raw materials. The method according to claim 1, characterized in that barley-malt extract is used as a feedstock.