Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Помадна маса на основі пюре з ягід лохини (Патент на корисну модель № 118372)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ткаченко, Сергій Володимирович; Денисенко, Ірина СергіївнаВ основу корисної моделі поставлена задача створення помадної маси із використанням пюре з ягід лохини. Встановлено можливість збільшити дозування пюре даної ягоди в рецептурі помадної маси, що дозволяє отримувати високодисперсну помадну масу більш стійку до висихання при зберіганні зі зниженою калорійністю та збільшеною харчовою цінністю. Помадна маса із використанням пюре лохини має приємні органолептичні властивості без додаткового використання синтетичних барвників та ароматизаторів. The basis of a useful model is the task of creating a fondant mass using blueberry puree. It is possible to increase the dosage of puree of this berry in the recipe of the fondant mass, which allows to obtain a highly dispersed fondant mass that is more resistant to drying during storage with reduced calorie content and increased nutritional value. Fondant mass using blueberry puree has pleasant organoleptic properties without additional use of synthetic dyes and flavors.Документ Помадна маса на основі підвару з ягід бузини (Патент на корисну модель № 139234)(2019) Кохан, Олена Олександрівна; Биконь, Олена Анатоліївна; Щур, Анастасія Анатоліївна; Польських, Марія АнатоліївнаВ основу корисної моделі поставлена задача створення помадної маси із використанням підвару бузини, що дозволяє отримувати високодисперсну помадну масу багату на біологічно активні та мінеральні речовини, яка є більш стійкої до висихання при зберіганні та має приємні органолептичні властивості без використання синтетичних барвників та ароматизаторів. The useful model is based on the task of creating a fondant mass using elderberry decoction, which makes it possible to obtain a highly dispersed fondant mass rich in biologically active and mineral substances, which is more resistant to drying out during storage and has pleasant organoleptic properties without the use of synthetic dyes and flavors.Документ Помадна маса зі зниженою калорійністю (патент на корисну модель № 143084)(2020) Кохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Польських, Марія Анатоліївна; Опалінська, Лілія ОлександрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Згідно з корисною моделлю, помадна маса зі зниженою калорійністю складається із цукру білого кристалічного і патоки крохмальної. Додатково введено полідекстрозу, вологоутримуючий агент, жировий компонент та какао-порошок. Використання запропонованих інгредієнтів дозволяє вдосконалити рецептуру та отримати помадні цукерки з підвищеною харчовою цінністю, зниженою солодкістю та калорійністю, покращеною структурою та органолептичними показниками, подовженим терміном зберігання. Declaratory patent for a utility model. According to the useful model, the low-calorie fondant consists of white crystalline sugar and starch molasses. Polydextrose, humectant, fat component and cocoa powder are additionally introduced. The use of the proposed ingredients allows you to improve the recipe and obtain fondant candies with increased nutritional value, reduced sweetness and calorie content, improved structure and organoleptic indicators, extended shelf life.Документ Помадна маса(2016) Янчик, Марія Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ущаповський, Артем ОлеговичКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до виробництва помадних мас з використанням овочевих порошків в підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства. The useful model relates to the food industry, namely, the production of fondant masses using vegetable powders in food processing and catering enterprises.