Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 13
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання сиру м’якого з козиного молока (Патент України на винахід № 126521)
    (2019) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Корольчук, Ірина Миколаївна; Скрипник, Олексій Вікторович
    Винахід стосується способу отримання м'якого сиру, що включає використання як молочної основи молока козиного незбираного, яке піддають зсіданню під дією сичужного ферменту, а також додають до молока кальцій хлористий та закваску чистих культур молочнокислих мікроорганізмів, причому додатково в козине молоко додають прянощі, такі як куркума або імбир, або гуньба сінна.
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119951)
    (2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 131338)
    (2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 136751)
    (2019) Заєць, Анастасія Віталіївна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.
  • Ескіз
    Документ
    Склад смузі "Авокадо" (Патент на винахід № 112260)
    (2016) Матюшенко, Раїса Василівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Склад смузі, що містить яблуко, який відрізняється тим, що додатково містить авокадо, огірок, імбир, ківі The composition of the apple smoothie differs in that it additionally contains avocado, cucumber, ginger, kiwi
  • Ескіз
    Документ
    Склад смузі "Авокадо" (Деклараційний патент на корисну модель № 105102)
    (2016) Матюшенко, Раїса Василівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Склад смузі містить яблуко. Додатково містить авокадо, огірок, імбир, ківі. The composition of the smoothie contains an apple. Additionally contains avocado, cucumber, ginger, kiwi.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання (для спортсменів) (Патент на корисну модель №128200)
    (2018) Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Композиції для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання, що містить що включає бурштинову кислоту та L-карнітин, сухе незбиране молоко, порошки із ягід чорноплідної горобини, імбиру та цукор. The invention relates to a functional composition for the enrichment of foods for special dietary use comprising amber and L-carnitine, the milk, a powder of black currant, and sugar.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (патент на винахід № 119210)
    (2019) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Склад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну, екстракти кориці, паприки і імбиру. Composition of ice cream containing fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water, cinnamon extracts, paprika and ginger.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (патент на корисну модель № 127906)
    (2018) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Склад морозива містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну. Додатково містить екстракти кориці, паприки і імбиру. The composition of ice cream contains fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water. Additionally contains extracts of cinnamon, paprika and ginger.
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 100752)
    (2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Дрозд, Наталія Володимирівна
    Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.