Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пшеничного хліба (Патент на корисну модель № 39819)
    (2009) Ткачук, Юрій Михайлович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
    Спосіб виробництва пшеничного хліба передбачає замішування тіста з рецептурних компонентів, бродіння тіста, його оброблення, вистоювання та випікання хліба. При замішуванні тіста додатково використовують сухий молочний казеїн в кількості 4-8 % до маси борошна, який попередньо змішують з водою температурою 45-50 °С і поверхнево-активною речовиною у кількості 0,45-0,65 % до маси борошна з наступною гомогенізацією суміші. A method for making wheat bread provides for kneading dough of prescribed components, fermenting the dough, handling thereof, proofing and baking the bread. While kneading the dough, dry milk casein is additionally used in an amount of 4-8% to the flour weight. It is preliminary mixed with water of a temperature of 45-50 °С and a surface-active substance in an amount of 0.45-0.65% to the flour weight with the following homogenization of the mixture.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)
    (1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Оліфіренко, Вячеслав Миколайович; Баглюк, Сергій Володимирович; Лазаренко, Михайло Васильович
    Спосіб виробництва хліба, включає підготовку сировини з внесенням поліпшуючої добавки, заміс тіста, бродіння, вистоювання, випікання, відрізняється тим, що при підготовці сировини в якості поліпшуючої добавки використовують екструдований пшеничний крохмаль в кількості 0,5-1,5%, а бродіння проводять на протязі 2,5-3,0 год. Method for bread production includes preparation of raw materials with improver additive, dough kneading, fermentation, proofing, baking, difference is than in the preparation of raw materials. Extruded wheat starch is used as food additive in the amount of 0,5-1,5 %, and fermentation is carried out for 2.5-3.0 hours.
  • Ескіз
    Документ
    Способ производства пшеничного хлеба (Патент № 12633)
    (1997) Шидловская, Елена Брониславовна; Дробот, Вера Ивановна; Доценко, Виктор Федорович; Арсеньева, Лариса Юрьевна
    Способ, отличающийся тем, что в качестве органической кислоты используют лимонную либо молочную, либо яблочную кислоту. Method characterized in that the organic acid is lactic or citric or malic acid.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 59189)
    (2003) Доценко, Віктор Федорович; Полодюк, Валентина Сергіївна
    Опис до патенту на корисну модель. DESCRIPTION to useful model patent.