Конференції НУХТ

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13186

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві/Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галуз
    (2024) Національний університет харчових технологій
    Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка відбулася 17 вересня 2024 року та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулася 18 вересня 2024 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних та кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, здобувачів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської і кондитерської галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві/Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі
    (2023) Національний університет харчових технологій
    Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка відбулася 20 вересня 2023 року та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулася 21 вересня 2023 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних та кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, здобувачів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської і кондитерської галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві/Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі
    (2022) Національний університет харчових технологій
    Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулася 15 листопада 2022 року та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка відбулася 16 листопада 2022 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних та кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, здобувачів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської і кондитерської галузі. The collection includes materials from the reports of the participants of the international scientific and practical conferences "Achievements and prospects for the development of the confectionery industry", which took place on November 15, 2022, and "Innovative technologies in bakery production", which took place on November 16, 2022 in Kyiv. The materials are devoted to solving the pressing issues of the bakery and confectionery industries, in particular by improving the quality of bakery and confectionery products, the problems of expanding the assortment, including the creation of new products for special purposes. The collection is intended for specialists in the bakery and confectionery industry, engineering and technical workers, potential investors, teachers of higher schools, graduates of higher educational institutions and everyone who is interested in the current problems of the bakery and confectionery industry.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві
    (2021) Національний університет харчових технологій
    Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві, яка відбулися 14 вересня 2021 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської галузі, зокрема шляхам покращення якості хлібобулочних виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської і кондитерської галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі
    (2021) Національний університет харчових технологій
    Збірник включає в себе матеріали доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспектробництві», яка відбулась 15 вересня 2021 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань кондитерської галузі, зокрема шляхам покращення якості кондитерських виробів, проблемам розширення асортименту, в тому числі і створенню нових виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців кондитерської галузі, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами кондитерської галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки»)
    (2021) Національний університет харчових технологій
    У даному виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», яка проводиться Національним університетом харчових технологій, спільно з журналом «Мясной бизнес», Інститутом продовольчих ресурсів, HAAH України, TOB «AKKO Iнтepнeшнл» Проведення конференції направлене на обговорення основних трендів і питань розвитку ресурсів м'ясо переробної галузі, впровадження інноваційних технологій нам'ясопереробних підприємствах, обміну думками щодо тенденцій розвитку та перспектив м’ясопереробної галузі, налагодження шляхів співпраці наукових установ з м'ясопереробними підприємствами. Представлено світовий та регіональний ринок м’ясної галузі, тенденції, інновації, перспективи його розвитку, аналіз нормативного регулювання внутрішнього та зовнішнього ринку переробки м'яса та розроблення аналогів м'ясних продуктів, актуальні технології та інновації м'ясопереробної галузі, використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів галузі, інноваційні теxнoлoгiï перероблення допоміжної, кормової і технічної сировини галузі, складові створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції
    (2021) Національний університет харчових технологій
    Конференція “Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції” відбувається щороку в рамках Міжнародних спеціалізованих виставок “Inprodmash” і “Upakovka”. З 2011 по 2020 рік Конференція відбувалася під назвою “Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності”. З 2021 року, враховуючи тенденції у харчовій, біотехнологічній, фармацевтичній промисловості, пакувальній індустрії та суміжних галузях, конференція змінила назву та розширила сферу охоплення наукових проблем: інноваційні та ресурсоощадні технології продуктів харчування; використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів харчування; інноваційні технології пакування харчових продуктів; енергоощадні та ресурсозберігаючі технології виготовлення тари та упаковки; інноваційні складові створення пакувального обладнання; енергоменеджмент на підприємствах харчової промисловості; шляхи підвищення ефективності виробничої логістики на підприємствах харчової промисловості. На основі науково-дослідних робіт запропоновано шляхи вирішення прикладних задач нагальної проблеми в харчовій промисловості – ресурсо- та енергозаощадження. Матеріали конференції будуть корисні науковим та інженерно - технічним працівникам, виробничникам, потенційним інвесторам, студентам ВНЗ та всім хто пов’язаний з харчовою та пакувальною індустрією.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі
    (2021) Національний університет харчових технологій
    Видання містить матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі». Розглянуто готельна і ресторанна сфера – інновації та тренд; інноваційні технології ресторанної і аюрведичної продукції; інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери. Розраховано на фахівців і дослідників, які пов‘язані з означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі.