Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Молочно-морквяна запіканка (Деклараційний патент на корисну модель № 120219)
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Назаренко, Ірина Анатоліївна
    Запіканка, що містить молочно-білковий концентрат зі сколотин, отриманий спільним осадженням казеїну та сироваткових білків під дією органічних кислот пюре журавлини, а також додатково містить пюре з моркви. Cheesecake containing milk-protein concentrate of buttermilk, obtained by the co-precipitation of casein and whey proteins under the influence of organic acids of cranberry puree, and also containing carrot puree.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату (Патент на винахід № 116413)
    (2018) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату, який включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину коагулянта рослинного походження, витримування для утворення згустку та його відпрасовування. The method of production of milk-protein co-pecipitate, which includes primary processing of prescription components, addition of the plant coagulant into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового концентрату (Деклараційний патент на корисну модель № 113383)
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Кравченко, Михайло Федорович
    Спосіб виробництва молочно-білкового концентрату, що включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину пюре журавлини, витримування для утворення згустку та його відпресовування. The method of production of milk-protein concentrate, which includes primary processing of prescription components, addition of the cranberry puree into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату (Деклараційний патент на корисну модель № 113382)
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату, що включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину пюре калини, витримування для утворення згустку та його відпресовування. The method of production of milk-protein co-precipitate, which includes primary processing of prescription components, addition of the viburnum puree into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.