Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва помадних цукерок (Деклараційний патент на винахід № 70679)(2004) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаЗапропонований спосіб виробництва помадних цукерок, що складається з приготування помадної маси, змішуванні помадної маси з рецептурними компонентами, формуванні виробів, охолодженні та пакуванні, який відрізняється тим, що відформовані цукерки глазуруються попередньо приготовленим розчином глазурувального покриття, в кількості 5-25% до маси цукерки. Цей спосіб дозволяє зменшити калорійність виробів та подовжити термін зберігання помадних цукерок.Документ Спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом (Патент на корисну модель № 13348)(2006) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаПатент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом, що включає приготування помадної маси, змішування маси з рецептурними компонентами, формування виробів, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що до помадної маси додають желатинову масу в кількості 5-30%.Документ Спосіб виробництва цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 10820)(2005) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаПатент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок, що складається з приготування цукеркової маси, змішування маси з рецептурними компонентами, формування виробів, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що до цукеркової маси додається сироп гігроскопічної речовини та, безпосередньо перед формуванням, вноситься джерело ферменту інвертази у вигляді жирової емульсії.Документ Спосіб виробництва помадних цукерок (Патент на корисну модель № 70643)(2004) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаПатент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва помадних цукерок, що складається з приготування помадної маси, змішуванні помадної маси з рецептурними компонентами, формуванні виробів, охолодженні та пакуванні, який відрізняється тим, що до помадної маси додається сироп з масовою часткою редукуючих речовин 40-65%.Документ Неглазуровані цукерки з жувальним ефектом (Патент на корисну модель № 14371)(2006) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру неглазурованих цукерок, що містять цукор, патоку, лимонну кислоту, ароматизатор та барвники, які відрізняються тим, що додатково містять гідроколоїд.Документ Неглазуровані цукерки (Патент на корисну модель № 10821)(2005) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру неглазурованих цукерок, що містять цукор, патоку, молочні продукти, жировий компонент, смакові речовини та барвники, які відрізняються тим, що додатково містять суміш гідроколоїду, емульгатора та джерела ферменту інвертази.