Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на корисну модель № 83982)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим ВолодимировичМаршмелоу містить структуроутворювач, патоку, желатин, лимонну кислоту, сорбінову кислоту, барвник, есенцію. Як структуроутворювач використано еритритол. Marshmellou structure-containing, easter, gelatin, citric acid, sorbic acid, dye essence. As used structure-erythritol.Документ Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на винахід № 105715)(2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим ВолодимировичВинахід належить до маршмелоу, що містить структуроутворювач, патоку, желатин, лимонну кислоту, сорбінову кислоту, барвник, есенцію, причому як структуроутворювач містить еритритол. The invention relates to marshmellou, structure-containing, Easter, gelatin, citric acid, sorbic acid, dye, essence, both structure-containing erythritol.Документ Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 85969)(2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Зай, Ольга СтепанівнаЖувальна карамель дієтичного призначення містить желатин, лимонну кислоту, ізомальт та фруктозу.Документ Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на винахід № 106158)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Зай, Ольга Степанівна; Божок, Олександр СергійовичЖувальна карамель дієтичного призначення містить желатин, лимонну кислоту та додатково містить ізомальт і фруктозу. Заявлена жувальна карамель придатна для вживання всіма верствами населення, в тому числі хворими на цукровий діабет.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на винахід № 107134)(2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій ВадимовичОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури для дієтичних тортів та тістечок містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить еритритол та фруктозу. Decorative semi-finished product of foam structure on base of fructose and erythritol for dietic pies and pastries comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with erythritol and fructose.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 86738)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Гутник, Світлана Василівна; Омельяненко, Ірина ОлександрівнаОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить мальтитол та фруктозу. Decorative semi-finished product of foam structure dietary purposes comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with maltitol and fructose.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 80629)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій ВадимовичОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок містить: агар, патоку крохмальну, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію. Він додатково містить фруктозу та лактулозу. Foamed decorative semiproduct on the base of fructose and lactulose for dietetic pies and pastries comprises: agar, starch molasses, dried egg white, citric acid, essence. Additionally it comprises fructose and lactulose.Документ Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 83985)(2013) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій ВадимовичОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури для дієтичних тортів та тістечок містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить еритритол та фруктозу. A dressing half-finished product of a foam-like structure for dietetic cakes and pastry comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with erythritol and fructose.