Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва збивних цукерок «М’який нугатин» (Патент на винахід № 106153)
    (2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Дзіс, Юлія Миколаївна
    В основу винаходу поставлена задача створення збивних цукерок «М’який нугатин» з поліпшеними органолептичними показниками, агрегативно стійкою піноподібною структурою для формування методом ко-екструзії, зменшити витрати драглеутворювачів, знизити собівартість цукерок. Спосіб виробництва збивних цукерок «М’який нугатин», що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування цукрово-патокового сиропу, приготування збивної цукеркової маси, формування цукеркової маси відрізняються тим, що в якості структуроутворювачів збивної структури використовується розчин суміші гідроколоїдів гуміарабіку та желатину. The basis of the utility model tasked with creating aerated chocolates «Soft nugatin» with improved organoleptic characteristics, aggregation resistant foam structure to form a co-extrusion method, gelling agents to reduce costs, reduce the cost of chocolates. Method of manufacturing churned candy "Soft nugatin", including the preparation of prescription ingredients, cooking the sugar syrup and syrup, cooking churned candy mass, forming candy mass differ in that churned as structure-structure solution using a mixture of gum arabic and gelatin hydrocolloid.
  • Ескіз
    Документ
    Збивні цукерки «М’який нугатин» (Патент на корисну модель № 86209)
    (2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення технології та отримання виробів з оригінальними органолептичними властивостями, поліпшеною структурою, подовженим терміном зберігання та формування їх методом екструзії для механізації виробничого процесу. Збивні цукерки важкого типу, що містять цукор, патоку, яєчний білок, есенцію, воду, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів збивної структури використовується суміш гідроколоїдів желатину та гуміарабіку INSTАNTGUM, молоко сухе, жир.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва збивних цукерок «М’який нугатин» (Патент на корисну модель № 85476)
    (2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Дзіс, Юлія Миколаївна
    В основу корисної моделі поставлена задача створення збивних цукерок «М’який нугатин» з поліпшеними органолептичними показниками, агрегативно стійкою піноподібною структурою для формування методом ко-екструзії, зменшити витрати драглеутворювачів, знизити собівартість цукерок. Спосіб виробництва збивних цукерок «М’який нугатин», що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування цукрово-патокового сиропу, приготування збивної цукеркової маси, формування цукеркової маси відрізняються тим, що в якості структуроутворювачів збивної структури використовується розчин суміші гідроколоїдів гуміарабіку та желатину. The basis of the utility model tasked with creating aerated chocolates «Soft nugatin» with improved organoleptic characteristics, aggregation resistant foam structure to form a co-extrusion method, gelling agents to reduce costs, reduce the cost of chocolates. Method of manufacturing churned candy "Soft nugatin", including the preparation of prescription ingredients, cooking the sugar syrup and syrup, cooking churned candy mass, forming candy mass differ in that churned as structure-structure solution using a mixture of gum arabic and gelatin hydrocolloid.
  • Ескіз
    Документ
    Помадно-кремові цукерки «Сонячна ягода» (Патент на винахід № 104393)
    (2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В основу винаходу поставлена задача створення помадно-кремових цукерок «Сонячна ягода», що дозволяє створити нові цукерки з оригінальними органолептичними властивостями, високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Сонячна ягода» містять цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості структуроутворювача використовується підварка на основі пюре з вичавок винограду. The invention is based is tasked with creating fondant cream chocolates "Solar berry", which lets you create a new candy with the original organoleptic properties, high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy "Solar berry" contain powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as the structure based suburbs used mashed grape marc.
  • Ескіз
    Документ
    Помадно-кремові цукерки «Сонячна ягода» (Патент на корисну модель № 85455)
    (2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В основу корисної моделі поставлена задача створення помадно-кремових цукерок «Сонячна ягода», що дозволяє створити нові цукерки з оригінальними органолептичними властивостями, високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Сонячна ягода» містять цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості структуроутворювача використовується підварка на основі пюре з вичавок винограду. The basis of the utility model tasked with creating fondant cream chocolates "Solar berry", which lets you create a new candy with the original organoleptic properties, high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy "Solar berry" contain powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as the structure based suburbs used mashed grape marc.
  • Ескіз
    Документ
    Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» (Патент на винахід № 104394)
    (2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В основу винаходу поставлено задачу створити помадно-кремові цукерки «Виноградинка», що дозволяє створити нові цукерки з високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» містить цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості додаткового структуроутворювача використовується дрібнодисперсний порошок з вичавок винограду. The invention is based on the task to create a fondant-cream candy «Vineyard», which lets you create a new candy with high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy «Vineyard» contains powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as an additional structure used fine powder with grape marc.
  • Ескіз
    Документ
    Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» (Патент на корисну модель № 85456)
    (2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В основу корисної моделі поставлено задачу створити помадно-кремові цукерки «Виноградинка», що дозволяє створити нові цукерки з високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» містить цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості додаткового структуроутворювача використовується дрібнодисперсний порошок з вичавок винограду. The basis of the utility model on the task to create a fondant-cream candy «Vineyard», which lets you create a new candy with high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy «Vineyard» contains powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as an additional structure used fine powder with grape marc.
  • Ескіз
    Документ
    Збивні цукерки «М’який нугатин» (Патент на винахід № 104395)
    (2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В основу винаходу поставлена задача удосконалення технології та отримання виробів з оригінальними органолептичними властивостями, поліпшеною структурою, подовженим терміном зберігання та формування їх методом екструзії для механізації виробничого процесу. Збивні цукерки важкого типу, що містять цукор, патоку, яєчний білок, есенцію, воду, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів збивної структури використовується суміш гідроколоїдів желатину та гуміарабіку INSTАNTGUM, молоко сухе, жир.
  • Ескіз
    Документ
    Збивні цукерки «Виноградна фантазія» (Патент на винахід № 103435)
    (2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
    В основу корисної моделі поставлена задача створення збивних цукерок «Виноградна фантазія», що дозволяє створити нові цукерки з підвищеною піноутворювальною та формоутримувальною здатністю, достатньою густиною, які можливо формувати методом відсаджування (екструзії) з поліпшеними органолептичними показниками, збагаченими біологічно активними речовинами, з низькою калорійністю.
  • Ескіз
    Документ
    Збивні цукерки «Виноградна фантазія» (Патент на корисну модель № 80287)
    (2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
    В основу корисної моделі поставлена задача створення збивних цукерок «Виноградна фантазія», що дозволяє створити нові цукерки з підвищеною піноутворювальною та формоутримувальною здатністю, достатньою густиною, які можливо формувати методом відсаджування (екструзії) з поліпшеними органолептичними показниками, збагаченими біологічно активними речовинами, з низькою калорійністю.