Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 137456)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія МиколаївнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить сироватка молочна та пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes whey and puree from garden rowan,Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 136704)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаНизькокалорійний білковий десерт, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре фізалісу. A low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that its content as a sweetener includes glucose-fructose syrup and additionally includes physalis puree,Документ Самбук з кумквату (Деклараційний патент на корисну модель № 135283)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бакун, Анастасія Олександрівна; Кравчук, Надія МиколаївнаСамбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату. Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумкватуДокумент Самбук "Український" (Деклараційний патент на корисну модель № 134974)(2019) Редько, Олександр Дмитрович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія МиколаївнаСамбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кавбузу. Sambuc, which includes applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that its content includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes Kavbuza pureeДокумент Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід №117196)(2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mashed potatoes from garden rowan.Документ Склад самбуку яблучно-обліпихового (Деклараційний патент на корисну модель № 113389)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Пашко, Христина Володимирівна; Кравчук, Надія МиколаївнаСклад самбуку яблучно-обліпихового, що містить нативний білок, воду, яблучне пюре, цукор, желатин, який відрізняється тим, що додатково містить пюре обліпихи. The composition of apple-sea buckthorn sambuca, which contains natural protein, water, applesauce, sugar, gelatin, differs in that it additionally contains sea buckthorn puree.Документ Склад білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 120521)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач - глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener - glucose-fructose syrup and additionally contains rowanberry puree.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на корисну модель № 120153)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Маліневська, Олександра ОлександрівнаСклад низькокалорійного десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач -глюкозно-фруктозний сироп. Додатково містить сироватку молочну, пюре з калини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, sweetener - glucose-fructose syrup. Аdditionally contains milk serum, iburnum puree.Документ Склад десерту самбук (Деклараційний патент на корисну модель № 120151)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Бєдусенко, Лілія СергіївнаСклад десерту самбук, містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач - глюкозно-фруктозний сироп. Додатково містить пюре з кореня лопуха, молочну сироватку. Composition of dessert sambuk contains apple puree, dry egg white, sweetener - glucose-fructose syrup and additionally contains burdock root puree, milk serum.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 119564)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Радько, Ігор СтаніславовичСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить порошок топінамбура, пюре смородини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains, powder of topinambour (Jerusalem artichoke) puree of currant.