Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Фарш “Ніжний” (Патент на корисну модель № 76284)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр Володимирович
    Розроблено фарш, щовключає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується м'ясо індиче, квасоля варена, крохмаль. Developed mince, containing semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used a turkey-cock meat, boiled beans and starch.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски для гриля, збагачені макро- та мікроелементним складом (Патент на корисну модель № 55261)
    (2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег Олександрович
    Розроблено ковбаски для гриля, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, перець чорний, часник свіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, цибулю, перець духмяний та водорості цистозіру. Developed sausages for the grill containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, black pepper,fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat, bacon, beans, onions, pepper and water-plants tsystozira.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски для гриля з цистозірою (Патент на корисну модель № 55260)
    (2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег Олександрович
    Розроблено ковбаски для гриля з цистозірою, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, перець чорний, часник свіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, паприку, корицю та водорості цистозіру. Developed sausages for the grill with tsystozira containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, black pepper,fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat,bacon, beans, paprika, cinnamon and water-plants tsystozira.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски для гриля профілактичного призначення (Патент на корисну модель № 55259)
    (2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег Олександрович
    Розроблено ковбаски для гриля профілактичного призначення, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, шпик, квасолю, томатну пасту, цибулю ріпчасту сиру, перець духмяний та морські водорості фукус. Sausages for the grill for the prophylactic purposes (Patent for useful model № 55259) Developed sausages for the grill for the prophylactic purposes containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, bacon, beans, tomato sauce, pepper and water-plants fucus.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаски для гриля з фукусом (Патент на корисну модель № 55258)
    (2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег Олександрович
    Розроблено ковбаски для гриля з фукусом, якімістять свинину напівжирнуподрібнену, сіль, цукор, перецьчорний, часниксвіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, паприку, корицю та морські водорості фукус. Developed sausages for the grill with fucus containing chopped semi-bold pork, salt, black pepper, fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat, bacon, beans, paprika, cinnamon and water-plants fucus.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш «Ніжний» (Патент на винахід № 102200)
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр Володимирович
    Розроблено фарш, який включає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції містить сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку ВурсалБіф або Вурсал ПФ, а також додатково містить м'ясо індиче, квасолю варену, крохмаль. Developedmince, which includesbolded pork, characterized in, as a spicecontainssaltandground black pepper, additive Profresh extra and additiveVursalBeef or VursalPF, and further comprisingmeatturkey, beans cooked, starch.
  • Ескіз
    Документ
    Склад рибних котлет з використанням водоростей ламінарії (Патент на винахід № 97059)
    (2011) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Підопригора, Андрій Олександрович; Філоненко, Михайло Ігорович
    Розроблено склад рибних котлет, який містить м’ясо, яйця, цибулю, спеції, який відрізняється тим, що як м’ясо містить м’ясо риби та додатково містить квасолю, водорості ламінарії, масло вершкове, борошно „ЄСО”(пшениця), воду, борошно сухарне, борошно на підсушку, а також як спеції містить сіль кухонну і перець чорний мелений.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясні котлети з використанням суміші „Біндфест БГ” (Патент на винахід № 98273)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Філоненко, Михайло Ігорович
    Розроблено м’ясні котлети, які включають м’ясо, яйця, цибулю свіжу ріпчасту, спеції, які відрізняються тим, що додатково містять суміш „Біндфест БГ”, як м’ясо місять м’ясо куряче та свинину напівжирну, водорості ламінарія, квасолю, масло вершкове, борошно на підсипку. Developed meat cutlets containing meat, eggs, onion, spices, characterized in that it further comprises mixture of “Bindfest BG”, as meat it contains chicken meat and semi-bold pork, water-plants laminariya, kidney bean, butter, dusting flour.