Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Комбінований ступінчастий сатуратор для цукрової промисловості (Патент на корисну модель №153748)(2023) Тимченко, Іван Вячеславович; Пономаренко, Віталій Васильович; Слюсенко, Андрій Михайлович; Люлька, Дмитро Миколайович; Лементар, Святослав ЮрійовичДокумент Кавітаційний ежектор (Патент на корисну модель № 152366)(2023) Слюсенко, Андрій Михайлович; Пономаренко, Віталій Васильович; Лементар, Святослав ЮрійовичДокумент Апарат попереднього підігріву (Патент на корисну модель № 139236)(2019-12-26) Лементар, Святослав Юрійович; Пономаренко, Віталій Васильович; Якобчук, Роман Леонідович; Слюсенко, Андрій Михайлович; Ніколишак, Максим ВолодимировичАпарат попереднього підігріву містить корпус, живильник, камеру розподілу теплоносія, патрубок додаткової подачі теплоносія, транспортуючий пристрій, патрубок вивантаження паростків, патрубок вивантаження солоду, патрубок виходу відпрацьованого теплоносія та решітку. Камера розподілу теплоносія виконана розділеною на три однакові секції з додатково встановленими патрубками подачі теплоносія в кожній секції. The preheating apparatus comprises a housing, a feeder, a coolant distribution chamber, an additional coolant supply pipe, a transport device, a sprout unloading pipe, a malt unloading pipe, a spent coolant outlet pipe and a grate. The coolant distribution chamber is made divided into three identical sections with additionally installed coolant supply pipes in each section.Документ Сушильна установка (Патент на корисну модель № 84737)(2013) Лементар, Святослав Юрійович; Хоменко, Євгеній ВолодимировичСушильна установка, що містить сушильну башту, розподілювач повітря, розпилювальну станцію, яка відрізняється тим, що додатково встановлено систему підведення стисненого повітря, колектор, пневматичні форсунки, встановлені в колекторі на відстані 10-15 см від кришки сушильної башти тангенційно під кутом 20-25° до вертикальної осі. Drying plant containing a drying tower, distributor of air spray station, wherein the system further established a supply of compressed air manifold, air nozzles installed in the reservoir at a distance of 10-15 cm from the lid of the drying tower tangential angle of 20-25 ° to the vertical axis.Документ Сепаратор-вершковіддільник (Патент на винахід № 101275)(2013) Лементар, Святослав Юрійович; Старікова, Юлія ЮріївнаВинахід належить до харчової промисловості, призначений для розділення молока на фракції під дією відцентрової сили. Сепаратор-вершковіддільник включає приймально-відвідний пристрій, сепаруючий пристрій, центральний живлячий патрубок, впускну камеру, кільцеву камеру, тарілкотримач, пакет тарілок, напірні диски, привідний механізм, корпус, чашу станини, кожух. Також співвісно центральному живлячому патрубку встановлено розподільчу втулку, яка містить три конусні живлячі канали зі вхідними діаметрами 12-16 мм та вихідними - 4-6 мм, що розташовані під кутом 35-40° до вертикальної осі. Досягається збільшення продуктивності сепаратора-вершковіддільника за рахунок забезпечення більш рівномірної подачі молока та зменшення турбулентності потоку в міжтарілковому просторі. The invention relates to food industry, it is designed to separate milk into fractions by centrifugal force. A cream separator comprises a receiving and discharge device, a separation device, a central feed tube, an inlet chamber, an annular chamber, a plate holder, a package of plates, pressure disks, a drive, a body, a frame cup, a casing. Axially to the central feed tube a bush is mounted comprising three cone feed channels with inlet diameters of 12-16 mm and outlet diameters of 4-6 mm located at an angle of 35-40° to the vertical axis. The invention allows to increase the output of cream separator by providing more uniform milk supply and reduction of flow turbulence in the inter-plate space.Документ Емульсор (Патент на корисну модель № 84736)(2013) Лементар, Святослав Юрійович; Риндюк, Дмитро Вікторович; Литвинов, Микола АндрійовичЕмульсор, що складається з рами з приводом, вхідного та вихідного патрубків, статора, ротора з 12 шнековими канавками, лопатевого колеса, який відрізняється тим, що шнекові канавки мають ступінчастий профіль, ширина ступенів 4-6 мм, глибина ступенів 1-2 мм. Эмульсор, состоящий из рамы с приводом, входного и выходного патрубков, статора, ротора с 12 шнековыми канавками, лопастного колеса, отличающийся тем, что шнековые канавки имеют ступенчатый профиль, ширина ступеней 4-6 мм, глубина ступеней 1-2 мм. Emulsifier, consisting of a frame with the drive, the input and output sockets, stator, rotor grooves 12 auger, blade wheels, characterized in that the screw grooves with stepped profile, width stages 4-6 mm, 1-2 mm depth levels.Документ Сепаратор-вершковіддільник (Патент на корисну модель № 70208)(2012) Лементар, Святослав Юрійович; Старікова, Юлія ЮріївнаЗапропоновано удосконалення конструкції сепаратора ОСН-С з метою підвищення його продуктивності та якості сепарування молока. Сутність удосконалення полягає в розробці системи плавної подачі сировини до сепаратора. An improving the design of the separator OSN-S to enhance its performance and the quality of separation of milk. The essence of perfection is to develop a system of smooth supply of raw materials to the separator.Документ Оббивальна машина(Патент на корисну модель № 55200)(2010) Лементар, Святослав Юрійович; Басистий, Ігор ВолодимировичЗапропоновано модернізацію оббивальної машини для очищення зерна БГО-6 з метою підвищення продуктивності. Сутність удосконалення полягає в розробці комбінованого барабану з абразивною та сітчастою частинами. An upgrade Grain peeling machine for cleaning grain BGO-6 to increase productivity. The essence of perfection is to develop a combined drum with abrasive and mesh parts.Документ Спосіб кристалізації фруктозних розчинів (Патент № 24151)(1998) Бабко, Євген Миколайович; Лементар, Святослав Юрійович; Гулий, Іван Степанович; Мирончук, Валерій ГригоровичСпосіб кристалізації фруктозних розчинів, який включає згущення і охолодження фруктозного сиропу, кристалізацію і центрифугування утфелю першого продукту, а також згущення суміші першого відтоку першого продукту і другого відтоку другого продукту, охолодження цієї суміші, кристалізацію і центрифугування утфелю другого продукту, який відрізняється тим, що при кристалізації першого продукту в якості затравки використовуються кристали другого продукту в кількості 10 - 12 відсотків до маси утфелю першого продукту. Method fructose crystallization solutions, including condensation and cooling fructose syrup, crystallization and centrifugation massecuite first product, as well as thickening of the mixture first flight of the first product and the second outflow second product, cooling the mixture, crystallization and centrifugation massecuite second product, wherein that during crystallization of the first product as seed crystals used second product in quantities of 10 - 12 percent by weight of massecuite first product.