Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Склад функціональної композиційної суміші для розсолу (Патент на корисну модель № 88973)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна ВікторівнаРозроблено склад функціональної композиційної суміші для розсолу, що включає сіль кухонну, воду, який відрізняєтьсятим, що додатково містить багатофункціональну добавку «Комбі Шинка», смакоароматичну добавку «Смакоаром яловичина», «Протемікс 75». The composition of functional composite mixture of brine, including salt, water, which vidriznyayetsyatym, further comprising a multifunctional additive "Combi ham" flavor additive "Smakoarom beef", "Protemiks 75".Документ Склад функціональної композиційної суміші для розсолу (Патент на корисну модель № 87994)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Повх, Тетяна МихайлівнаРозроблено склад функціональної композиційної суміші для розсолу, що включає сіль, воду, багатофункціональну добавку «Комбі Шинка», смако-ароматичну добавку «Смакоаром яловичина», «Протемікс 75», «Апроред». The composition of functional composite mixture of brine, including salt, water multifunction additive "Combi Ham" taste, aromatic additives "Smakoarom beef", "Protemiks 75", "Aprored."Документ Гамбургер «Делікатесний» (Патент на корисну модель № 87784)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Повх, Тетяна МихайлівнаРозроблено гамбургер, що містить свинину напівжирнута м'ясо куряче у співвідношенні 50:50, гідратовані висівки пшеничні, висівки для паніровки, цибулю ріпчасту, перець чорний мелений, взяті у кількості від вмісту м'яса. A hamburger that contains semi fat porkand chicken meat 50:50, hydrated wheat bran, bran for breading, onion,ground black pepper, taken in quantity of meat content.Документ Гамбургер «Особливий» (Патент на корисну модель №87052)(2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна ВікторівнаРозроблено гамбургер, який містить яловичину жиловану вищого сорту, цибулю мелену, сіль кухонну, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що додатково містить висівки пшеничні, воду на гідратацію висівок, висівки для паніровки. A hamburger, that contains a beef жиловану of top grade, bow ground, salt, pepper black ground, that differs in that additionally contains brans wheat, is worked out, water on hydratation of brans, brans for coating.Документ М'ясні котлети з зародками пшениці (Патент № 82763)(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Повх, Тетяна МихайлівнаФормула корисної моделі: розроблено рецептуру м'ясних котлет з зародками пшениці, які містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно сухарне, сіль, водорості ламінарії, масло вершкове, борошно на підсипку, яйця, цибулю та воду на гідратацію водоростей, які відрізняються тим, що додатково включають зародки пшениці, солод квасолі та воду на гідратацію зародків пшениці у наступному співвідношенні, мас. %: м'ясо куряче 25,0-30,0 свинина напівжирна 25,0-30,0 зародки пшениці 2,0-4,0 вода на гідратацію зародків пшениці 4,0-8,00 солод квасолі 3,0-4,0 яйця 5,0-10,0 цибуля 5,0-10,00 масло вершкове 1,0-2,0 борошно сухарне 2,0-3,0 борошно на підсипку 2,0-3,0 водорості ламінарії 1,0-3,0 вода на гідратацію водоростей 5,0-7,0 сіль кухонна 1,0-1,3. Formula useful model: development of meat meatballs recipe with wheat germ, which contain chicken meat, pork bold, rusks flour, salt, seaweed kelp, butter, flour for addition, egg, onion and water for hydration algae that differ that additionally include wheat germ, malt beans and water for hydration of wheat germ in the following proportions, by weight. %: chicken meat 25,0 - 30,0 pork bold 25,0 - 30,0 wheat germ 2,0 - 4,0 water for hydration wheat germ 4,0 - 8,00 malt beans 3.0 - 4.0 eggs 5,0 - 10,0 onion 5,0 - 10,00 butter 1.0 - 2.0 flour rusks 2.0 - 3.0 flour for addition 2.0 - 3.0 seaweed kelp 1,0 - 3,0 water for hydration 5,0 - 7,0 algae salt 1.0 - 1.3.