Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 16
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва згущеного молочного продукту «Женьшеневий» (патент на корисну модель № 91943)
    (2014) Пухляк, Анастасія Григорівна; Саржан, Валентина Ігорівна; Сіденко, Яна Сергіївна; Хільок, Євген Едуардович
    Спосіб виробництва згущеного молочного продукту включає підготовку та згущення пастеризованого нормалізованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження, внесення затравки у вигляді дрібнокристалічної лактози, а також аскорбінової та сорбінової кислот, розфасовку готового продукту. У підзгущену молочну основу в процесі згущення додатково вносять у вигляді концентрованого водного розчину екстракт женьшеню, у кількості 5-7 % від маси готового продукту, який попередньо пастеризують при температурі 93-97 °С та охолоджують. The method of production of a condensed dairy product includes the preparation and condensation of pasteurized normalized milk with carbohydrate syrup, cooling, introduction of seed in the form of fine crystalline lactose, as well as ascorbic and sorbic acids, packaging of the finished product. In the condensed milk base in the process of condensation additionally introduced in the form of a concentrated aqueous solution of ginseng extract, in the amount of 5-7 % of the weight of the finished product, which is pre-pasteurized at a temperature of 93-97 °C and cooled.
  • Ескіз
    Документ
    Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем (патент на корисну модель № 91932)
    (2014) Сігнаєвська, Юлія Миколаївна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем містить кисломолочну основу, композицію прянощів, болгарський червоний перець, свіжий подрібнений імбир, сушені томати, кріп та сіль. The paste-like sour-milk product with the filler contains the sour milk base, composition of spices, Bulgarian red pepper, fresh crushed ginger, dried tomatoes, dill and salt.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва твердого сичужного сиру "Морське задоволення" (Патент на корисну модель № 89592)
    (2014) Білоцерківець, Олена Миколаївна; Лазаренко, Марина Василівна; Стахурський, Олександр Васильович; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Спосіб виробництва твердого сичужного сиру передбачає теплову обробку нормалізованого молока, охолодження до температури згортання, внесення хлористого кальцію, бактеріальної закваски, молокозгортаючого ферменту, одержання сичужного згустку, розрізання згустку, постановку сирного зерна, відділення сироватки, друге нагрівання, формування и пресування сирних головок, соління і дозрівання. Після теплової обробки нормалізованого молока в незбиране молоко вносять рідкий риб'ячий жир та проводять гомогенізацію. Як бактеріальну закваску вносять закваску MICROBIAL МЕІТО RENNET. В сирне зерно після відділення сироватки вносять насіння льону в подрібненому стані. The method of producing hard cheeses involves the heat treatment of normalized milk, cooling to the coagulation temperature, introducing calcium chloride, bacterial leaven, milk digestive enzyme, obtaining a sticky bunch, cutting a bunch, stacking cheese grains, separating the whey, heating the second, forming and pressing cheese heads, pickles and ripening. After the heat treatment of normalized milk in whole milk, they introduce liquid fish oil and carry out homogenization. How bacterial leaven is made by leaven MICROBIAL ITEM RENNET. In cheese, the grain after the separation of the serum introduces the seeds of flax in the crushed condition.
  • Ескіз
    Документ
    Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем (Патент України на корисну модель № 84509)
    (2013) Пухляк, Анастасія Григорівна; Бурка, Тетяна Олександрівна
    Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем містить кисломолочну основу, смаковий наповнювач та сіль. При цьому як наповнювач використовується жмих із насіння льону, корінь селери, часник та куркума. Paste-like fermented milk product with filler containing sour-milk base, a gustable filler and salt. As a filler used millcake from flax seed, celery root, garlic, turmeric.
  • Ескіз
    Документ
    Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем (Патент України на корисну модель № 84510)
    (2013) Пухляк, Анастасія Григорівна; Бурка, Тетяна Олександрівна
    Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем містить кисломолочну основу, смаковий наповнювач та сіль. Як наповнювач використовується жмих із насіння кунжуту, корінь селери, часник, куркума. Paste-like fermented milk product with filler containing sour-milk base, a gustable filler and salt. As a filler used millcake from sesame seeds, celery root, garlic, turmeric.
  • Ескіз
    Документ
    Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем (Патент на корисну модель № 73846)
    (2012) Коломієць, Дмитро Петрович; Пухляк, Анастасія Григорівна; Бурка, Тетяна Олександрівна; Задорожня, Олександра Володимирівна
    Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем містить кисломолочну основу, наповнювач, сіль, подрібнене листя мамордіки та кропу сухого. Paste-like fermented milk product with filler containing sour-milk base, filler, salt, crushed leaves Mamordica and dill dry
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69307)
    (2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, внесення у згущену охолоджену молочну основу плодово-ягідного сиропу, доза якого складає 13-18 % від маси готового продукту, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп підігрівається до температури близько (80-85)оС, до нього вноситься 1-2% пектину від маси готового продукту, суміш перемішується, охолоджується до (20-25)оС, витримується 3-5 хв. Method of producing cream from condensed milk canned fruit and berry fillings provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk-based introduction to the cooled condensed milk-based fruit and berry syrup, a dose which is 13-18% of the weight of the product mixing, packing the finished product, which is characterized by the fact that fruit and berry syrup is heated to a temperature of about (80-85) ° C, it entered pectin 1.2% by weight of the finished product, the mixture is stirred, cooled to (20 - 25) C, aged for 3-5 minutes.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69202)
    (2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, додаткове внесення в процесі охолодження плодово-ягідного сиропу, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп вноситься вітамінно-мінеральний комплекс у кількості 0,3-0,35% від маси готового продукту. Method of producing rich condensed milk canned with fruit and berry fillings, which provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk base, further making during cooling of fruit syrup, mixing, packing the finished product, characterized in that fruits and berries in syrup entered vitamin and mineral complex in the amount 0,3-0,35% by weight of the finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24640)
    (1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Карпович, Микола Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Спосіб виробництва передбачає нормалізацію знежиреним молоком, внесення вуглекислого газу, використання рідкого пектинового концентрату. Method of manufacturing involves normalization of skim milk, making carbon dioxide using liquid pectin concentrate.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24638)
    (1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Карпович, Микола Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром передбачає використання сухого пектинового порошку, що забезпечує екстрактивну частку сухих екстрактивних речовин 5-5,7% в готовому продукті. Method of manufacturing pektynovmisnoho sweetened condensed milk is to use dry pectin powder that provides extractives fraction of dry extractives 5-5,7% in the finished product.