Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Штам Lactobacillus casei ІМВ-В-7280 – індуктор «пізнього» інтерферону та активатор макрофагів (Патент на винахід № 93133)(2011) Співак, Микола Якович; Шинкаренко, Любов Миколаївна; Підгорський, Валентин Степанович; Горчаков, Володимир Юрійович; Старовойтова, Світлана Олександрівна; Лазаренко, Людмила Миколаївна; Тимошок, Наталія ОлександрівнаВинахід відноситься до біотехнології, а саме до отримання нового штаму лактобактерій, який є індуктором ендогенного інтерферону та імуномодулятором.Документ Штам Lactobacillus acidophilus ІМВ-В-7279 – індуктор ендогенного інтерферону І типу (Патент на винахід № 93132)(2011) Співак, Микола Якович; Підгорський, Валентин Степанович; Шинкаренко, Любов Миколаївна; Горчаков, Володимир Юрійович; Старовойтова, Світлана Олександрівна; Лазаренко, Людмила Миколаївна; Тимошок, Наталія ОлександрівнаВинахід відноситься до біотехнологічної промисловості, а саме до одержання нового штаму лактобактерій, який має інтерфероногенні властивості.Документ Штам Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus ІМВ-В-7281 – активатор фагоцитів (Патент на винахід № 92983)(2010) Співак, Микола Якович; Підгорський, Валентин Степанович; Шинкаренко, Любов Миколаївна; Лазаренко, Людмила Миколаївна; Тимошок, Наталія Олександрівна; Горчаков, Володимир Юрійович; Старовойтова, Світлана ОлександрівнаВинахід відноситься до біотехнологічної промисловості, а саме до одержання нового штаму лактобактерій, який є активатором клітин фагоцитарної системи.Документ Спосіб виробництва квасу (Патент на винахiд № 24904)(1993) Прибильський, Віталій Леонідович; Маринченко, Віктор Опанасович; Підгорський, Валентин Степанович; Коваленко, Надія Констянтинівна; Григоров, Юрій ГригоровичСпосіб виробництві квасу, який передбачає розмноження чистих культур дріжджів і молочнокислих бактерій, внесення їх доквасного сусла, зброджування його та купажування з рецептурними компонентами, який відрізняється тим, що з молочнокислих бактерій використовують штами. Streptococcusfaecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Method of producing kvass, which in volves propagation of pure cultures of yeast and lacticacid bacteria, making them kvas swort, fermentation and blending it with prescription components, where in that the use of lactic acid bacteria strains of Streptococcus faecium K77D and Lactobacillus plantarum AH 11/16.Документ Спосіб виробництва квасу (Патент на винахід №2883)(1994) Прибильський, Віталій Леонідович; Маринченко, Віктор Опанасович; Кисла, Любов Василівна; Підгорський, Валентин Степанович; Коваленко, Надія Констянтинівна; Палеха, Світлана Іванівна; Григоров, Юрій Григорович; Живаго, Людмила Михайлівна; Мельничук, Надія Олександрівна; Чередніченко, Віра Павлівна; Павлюк, Степан ІвановичСпосіб виробництві квасу, який передбачає розмноження чистих культур дріжджів і молочнокислих бактерій, внесення їх в квасне сусло, зброджування його і купажування з рецептурними компонентами, що відрізняється тим, що з молочнокислих бактерій використовують штами Streptococcus faecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Streptococcus faecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Method of producing kvass, which involves propagation of pure cultures of yeast and lactic acid bacteria, making them kvass wort, fermentation and blending it with the prescription components, characterized in that the lactic acid bacteria strains used