Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 20
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва кисломолочних напоїв (Деклараційний патент на корисну модель № 43663)
    (2009) Гойко, Тетяна Олегівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Гойко, Ірина Юріївна
    Спосіб виробництва кисломолочних напоїв передбачає приймання сировини та приготування суміші, очистку, пастеризацію, гомогенізацію та охолодження суміші, внесення наповнювачів, розлив, пакування, маркування та доохолодження готового продукту. Як наповнювач використовують домішки сухих прянощів кропу, петрушки та базиліка, які вводять у вигляді суспензії, для виготовлення якої змішують домішки у попередньо пастеризоване молоко або сколотини з подальшим перемішуванням та витримкою. Потім виготовлений наповнювач вносять в згусток. A method for making fermented milk drinks provides receiving raw material and preparing a mixture, cleaning, pasteurizing, homogenizing and cooling the mixture, applying fillers, pouring, packing, marking and additional cooling of the ready product. Additives of dry spices of dill, parsley and basil, which are introduced as a suspension, to make which, the additives are admixed to the milk or buttermilk, preliminary pasteurized, with the further mixing and exposure, is used as the filler. Afterwards the prepared filler is introduced into a curdle.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво діабетичне «Сирок» (Патент на корисну модель № 9360)
    (2005) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Морозиво діабетичне «Сирок» містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та сир кисломолочний нежирний виготовлений сепараторним способом. Diabetic ice cream «Surok» contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and low-fat cottage cheese is made Separator way.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69307)
    (2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, внесення у згущену охолоджену молочну основу плодово-ягідного сиропу, доза якого складає 13-18 % від маси готового продукту, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп підігрівається до температури близько (80-85)оС, до нього вноситься 1-2% пектину від маси готового продукту, суміш перемішується, охолоджується до (20-25)оС, витримується 3-5 хв. Method of producing cream from condensed milk canned fruit and berry fillings provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk-based introduction to the cooled condensed milk-based fruit and berry syrup, a dose which is 13-18% of the weight of the product mixing, packing the finished product, which is characterized by the fact that fruit and berry syrup is heated to a temperature of about (80-85) ° C, it entered pectin 1.2% by weight of the finished product, the mixture is stirred, cooled to (20 - 25) C, aged for 3-5 minutes.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69202)
    (2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, додаткове внесення в процесі охолодження плодово-ягідного сиропу, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп вноситься вітамінно-мінеральний комплекс у кількості 0,3-0,35% від маси готового продукту. Method of producing rich condensed milk canned with fruit and berry fillings, which provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk base, further making during cooling of fruit syrup, mixing, packing the finished product, characterized in that fruits and berries in syrup entered vitamin and mineral complex in the amount 0,3-0,35% by weight of the finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво збагачене соєю (Патент України на корисну модель № 65440)
    (2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Касьянова, Надія Олександрівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна Миколаївна
    Морозиво збагачене соєю містить молочну основу та соєвмісний білковий компонент. Наведено перспективність використання сої у виробництві морозива. Ice-enriched soy milk contains basis and soyevmisnyy protein component. An perspectives of soya in the production of ice cream.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання молочно-рослинного білкового продукту (№ 46452)
    (2002) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Білоус, Надія Василівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Данчук, Юлія Іванівна; Шевченко, Віта Андріївна; Білоус, Владислав Васильович
    Спосіб виробництва передбачає складання суміші з знежиреного коров’ячого та соєвого молока, осадження сквашеною молочною сироваткою у кількості 15 % від маси суміші. The method of preparation involves a mixture of skimmed cow's and soy milk, sour buttermilk deposition of 15% by weight of the mixture.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24640)
    (1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Карпович, Микола Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Спосіб виробництва передбачає нормалізацію знежиреним молоком, внесення вуглекислого газу, використання рідкого пектинового концентрату. Method of manufacturing involves normalization of skim milk, making carbon dioxide using liquid pectin concentrate.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24638)
    (1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Карпович, Микола Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром передбачає використання сухого пектинового порошку, що забезпечує екстрактивну частку сухих екстрактивних речовин 5-5,7% в готовому продукті. Method of manufacturing pektynovmisnoho sweetened condensed milk is to use dry pectin powder that provides extractives fraction of dry extractives 5-5,7% in the finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво комбіноване (Патент України на корисну модель № 24569)
    (2007) Хомічак, Любомир Михайлович; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Морозиво комбіноване містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, глюкозно-фруктозний сироп, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду, замінник молочного жиру та сир кисломолочний знежирений. Ice cream combo contains milk fat, nonfat dry milk residue, Glucose-fructose syrup, integrated stabilization system, drinking water, substitute milk fat and nonfat cottage cheese.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво збагачене діабетичне (Деклараційний патент на винахід № 70741А )
    (2004) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Морозиво збагачене діабетичне містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та концентрат плодово-ягідного соку. Ice cream enriched with diabetic contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and concentrate of fruit juice.