Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сиркового десерту (Патент на корисну модель № 156052)
    (2024) Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Віктор Ігорович; Тимчук, Алла Вікторівна; Соловйов, Нікіта Андрійович
    Спосіб виробництва сиркового десерту включає одержання молочно-білкової основи, її охолодження, внесення наповнювачів та цукру, вимішування, фасування та охолодження. Додатково вноситься макова клітковина, яку перед внесенням у сиркову основу піддають набуханню у молочній сироватці.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сироваткового сиру (Патент на корисну модель № 122628)
    (2020) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна
    Винахід стосується способу виробництва сироваткового сиру, що включає згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження, фасування, витримку продукту, причому після згущення вводять, а після структуроутворення додають пажитник, який попередньо витримують у воді. The invention relates to the method of production of whey cheese, which includes thickening, structuring, mixing and cooling, packaging, aging of the product, and after thickening, fenugreek is added after thickening, and after structuring, fenugreek is added, which is pre-aged in water.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва ферментованого напою з комбінованим складом сировини (Патент на корисну модель № 152652)
    (2023-01-30) Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Спосіб виробництва ферментованого напою з комбінованим складом сировини включає нормалізацію молока, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження до температури заквашування, заквашування, сквашування та охолодження. При цьому в процесі нормалізації вносять сироватково-рослинну суміш, яку отримують із бульби Cyperus esculentus та підсирної молочної сироватки. The method of producing a fermented drink with a combined composition of raw materials includes milk normalization, homogenization, pasteurization, cooling to the fermentation temperature, fermentation, fermentation and cooling. At the same time, in the process of normalization, a whey-plant mixture is added, which is obtained from the tuber of Cyperus esculentus and whey.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва альбумінної маси із підсирної сироватки (Патент на корисну модель № 83993)
    (2013) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Хижняк, Наталія Олександрівна; Кушнір, Таїсія Володимирівна
    Спосіб виробництва альбумінної маси, яка передбачає приймання молочної сироватки, охолодження, резервування, підігрів, внесення кислої сироватки, теплову обробку суміші, охолодження, самопресування згустку, фасування, зберігання, причому перед тепловою обробкою в молочну сироватку вноситься харчова добавка "Колаген pro 4402", в кількості 0,40…0,49 % до маси сировини, причому попередньо добавку розчиняють у частині сироватки при співвідношенні добавка:сироватка 1:12-1:13, перемішують і підігрівають до температури (60…65)°С. Method of manufacturing albuminnoyi mass, which implies acceptance whey, cooling, redundancy, heating, making sour whey, cooked mixture cool samopresuvannya bunch, packaging, storage, and before heat treatment in whey brought food additive "Collagen pro 4402" in an amount of 0.40...0.49% by weight of raw and pre-additive dissolved in serum at a ratio of additive:serum 1:12-1:13, mixed and heated to a temperature (60 ... 65) ° C.