Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ М’ясомістка напівкопчена ковбаса з м’ясом качки пекінської (Патент на корисну модель № 133197)(2019) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Вертелецька, Наталія ПавлівнаКорисна модель належить до харчової промисловості, а саме – до виробництва напівкопчених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясомісткої напівкопченої ковбаси з м'яса качки пекінської з використанням додаткових джерел білків тваринного і рослинного походження та за рахунок переробки вторинної сировини, яка забезпечувала б одержання нових виробів зі збалансованим складом поживних речовин. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of semi-smoked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing semi-smoked sausage from рeking duck meat using additional sources of animal and vegetable proteins and by processing secondary raw materials, which would provide new products with a balanced composition of nutrients.Документ М’ясовмісні сардельки з м’ясом качки мускусної і екстрактом розмарину (Патент на корисну модель № 130387)(2018) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь ІвановичКорисна модель належить до харчової промисловості, а саме - до виробництва варених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісних сардельок з добавкою екстракту розмарину, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювального та мікробіологічного псування виробу під час зберігання. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of cooked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing sausages with the addition of rosemary extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.Документ М’ясовмісна варено-копчена ковбаса з м’ясом качки мускусної і екстрактом розмарину (Патент на корисну модель № 130071)(2018) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь ІвановичКорисна модель належить до харчової промисловості, а саме – до виробництва варених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісної варено-копченої ковбаси, з добавкою екстракту розмарину, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювального та мікробіологічного псування виробу під час зберігання. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of cooked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing cooked-smoked sausage, with the addition of rosemary extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.Документ М’ясовмісна варено-копчена ковбаса з м’ясом качки мускусної (Патент на корисну модель № 124222)(2018) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь ІвановичКорисна модель належить до харчової промисловості, а саме до виробництва варених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісної варено-копченої ковбаси з м'яса качки мускусної з використанням додаткових джерел білків тваринного і рослинного походження та за рахунок переробки вторинної сировини, яка забезпечувала б одержання нових виробів зі збалансованим складом поживних речовин. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of cooked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing cooked-smoked sausage from musk duck meat using additional sources of animal and vegetable proteins and by processing secondary raw materials, which would provide new products with a balanced composition of nutrients.Документ М’ясовмісні сардельки з м’ясом качки мускусної (Патент на корисну модель № 124221)(2018) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь ІвановичКорисна модель належить до харчової промисловості, а саме - до виробництва варених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісних сардельок з м'яса качки мускусної з використанням додаткових джерел білків тваринного і рослинного походження та за рахунок переробки вторинної сировини, яка забезпечувала б одержання нових виробів зі збалансованим складом поживних речовин. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of cooked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing sausages from musk duck meat using additional sources of animal and vegetable proteins and by processing secondary raw materials, which would provide new products with a balanced composition of nutrients.Документ М’ясовмісна варено-копчена ковбаса з м’ясом качки мускусної (Патент на винахід № 119925)(2019) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь ІвановичВинахід належить до харчової промисловості і може бути використаний для виробництва ковбасних виробів. В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясовмісної варено-копченої ковбаси з м'яса качки мускусної з використанням додаткових джерел білків тваринного і рослинного походження та за рахунок переробки вторинної сировини, яка забезпечувала б одержання нових виробів зі збалансованим складом поживних речовин. The invention relates to the food industry and can be used for the production of sausages. The invention is based on the problem of developing meat-containing cooked-smoked sausage from musk duck meat using additional sources of animal and vegetable proteins and by processing secondary raw materials, which would provide new products with a balanced composition of nutrients.