Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва молочно-білкового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 147378)(2021) Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна; Чубенко, Лариса Михайлівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Очколяс, Олена МиколаївнаСпосіб виробництва молочно-білкового напівфабрикату з коагулюванням білків молока включає нормалізацію, пастеризацію та охолодження молока до температури заквашування, внесення розчину хлориду кальцію та коагулянту, витримування згустка за температури коагуляції, розрізання згустка, нагрівання, видалення сироватки, самопресування, охолодження, фасування, як коагулянт використовується сік Plantago major L. The method of production of a milk-protein semi-finished product with coagulation of milk proteins includes normalization, pasteurization and cooling of milk to the fermentation temperature, introduction of calcium chloride solution and coagulant, keeping the clot at the coagulation temperature, cutting the clot, heating, removing whey, self-pressing, cooling, packaging as a coagulant the juice of Plantago major L is used.Документ Спосіб виробництва сиру м'якого (Патент на корисну модель № 125024)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Чубенко, Лариса Михайлівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Михалевич, Артур ПетровичНаведено спосіб виробництва сиру м'якого, в якому в якості коагулянту використовується сік наземної частини ревеню. The method of production of soft cheese, in which the juice of the ground part of the rheum is used as coagulant, is given.Документ Спосіб виробництва сиру м'якого (Патент на винахід № 118522)(2019) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Чубенко, Лариса Михайлівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Михалевич, Артур ПетровичНаведено спосіб виробництва сиру м'якого, в якому в якості коагулянту використовується сік наземної частини ревеню. The method of production of soft cheese, in which the juice of the ground part of the rheum is used as coagulant, is given.Документ Склад напою із молочної сироватки забарвленої (патент на корисну модель № 123418)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаСклад напою із молочної сироватки забарвленої має молочну сироватку, підсолоджуючий компонент, наповнювач та ванілін. Молочна сироватка забарвлена отримана при виробництві молочної білково-ягідної основи. Як підсолоджуючий компонент застосовується цукор-пісок. Як наповнювач використовують гомогенізовану ягідну пасту. The composition of the colored whey drink has whey, sweetener component, filler and vanillin. Whey is colored obtained during the production of milk protein and berry basis. Sugar is used as a sweetener component. A homogenized berry paste is used as a filler.Документ Склад напою із молочної сироватки забарвленої (патент на винахід № 117439)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаСклад напою із молочної сироватки забарвленої має молочну сироватку, підсолоджуючий компонент, наповнювач та ванілін. Молочна сироватка забарвлена отримана при виробництві молочної білково-ягідної основи. Як підсолоджуючий компонент застосовується цукор-пісок. Як наповнювач використовують гомогенізовану ягідну пасту. The composition of the drink from whey containing whey, sweeteners component, filler, vanillin, and the composition of the drink as whey contains colored whey, obtained during the production of milk protein-berry basis, as sweeteners component contains sugar and as a filler contains homogenized berry paste.Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 130435)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаСклад морозива містить молочну основу та білковий компонент (білковий компонент включає білково-трав’яний напівфабрикат). The composition of the ice cream contains the milk base and the protein component (the protein component includes protein-herbal halffinished product).