Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Суха суміш для млинчиків (Патент на винахід № 122272)(2020) Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаСуха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор білий кристалічний, сіль та лимонну кислоту, які відрізняються тим, що додатково включає борошно зародків кукурудзи. A dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, white crystalline sugar, salt and citric acid, characterized in that it further comprises corn germ flour.Документ Суха суміш для млинчиків (Деклараційний патент на корисну модель № 133070)(2019) Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаСуха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор білий кристалічний, сіль та лимонну кислоту, які відрізняються тим, що додатково включає борошно зародків кукурудзи. A dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, white crystalline sugar, salt and citric acid, characterized in that it further comprises corn germ flour.Документ Кекс «Кульбабка» (Патент на винахід № 115727)(2017) Шевченко, Олена Анатоліївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій ВасильовичКекс, який відрізняється тим, що містить зменшений рецептурний вміст цукру та жиру та додатково містить борошно зародку кукурудзи. The cake, which is different in that it contains a reduced prescription sugar and fat content and additionally contains corn embryo flour.Документ Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Патент на винахід № 115505)(2017) Білик, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаПісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.Документ Хліб пшеничний (Деклараційний патент на корисну модель № 122106)(2017) Карабець, Юлія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Шаран, Андрій Васильович; Дорошенко, Віктор ОлександровичХліб пшеничний, який відрізняється тим, що в рецептурному складі частково замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. Wheat bread, which is characterized by the partial replacement of the main ingredient of wheat flour in corn germ flour in the recipe composition.Документ Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель № 121553)(2017) Кравцов, Олександр Олександрович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Лявинець, Георгій МихайловичБулочка з базиліком для гамбургерів, що містять борошно пшеничне вищого сорту, молоко, дріжджі пресовані, сіль, масло вершкове, меланж, цукор-пісок, кунжут, які відрізняються тим, що додатково містить базилік сушений. Bread with basil for hamburgers containing high quality wheat flour, milk, pressed yeast, salt, butter, melange, sugar-sand, sesame seeds, differing in that it further contains dried basil.Документ Суха суміш для млинчиків з використанням люпинового борошна (Деклараційний патент на корисну модель № 120624)(2017) Соцька, Юлія Дмитрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Лявинець, Георгій МихайловичСуха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор, сіль та лимонну кислоту, яка відрізняється тим, що додатково додають люпинове борошно у певному співвідношенні компонентів. Dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, sugar, salt and citric acid, which is different in that additionally add lupine meal in a certain ratio of components.Документ Кекс «Кульбабка» (Деклараційний патент на корисну модель № 113392)(2017) Шевченко, Олена Анатоліївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій ВасильовичКекс, який відрізняється тим, що містить зменшений рецептурний вміст цукру та жиру та додатково містить борошно зародку кукурудзи. The cake, which is different in that it contains a reduced prescription sugar and fat content and additionally contains corn embryo flour.Документ Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Деклараційний патент на корисну модель № 114808)(2017) Білик, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаПісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.Документ Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба (Патент на винахід № 62459 А)(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Антонюк, Марія МиколаївнаКомпозиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба, що містить носії кальцію та заліза, яка відрізняється тим, що як носій кальцію використовують карбонат кальцію, як носій заліза - заліза (III) цитрат та додатково використовують йодказеїн, фолієву кислоту та солод сої, збагачений гідроселенітом натрію у такому співвідношенні (%): кальцію карбонат 27,08 - 32,47 заліза (III) цитрат 0,68-0,86 йодказеїн 0,03 - 0,028 фолієва кислота 0,01-0,012 солод сої, збагачений гідроселенітом натрію 72,2 - 66,63, і додають у хліб у кількості 0,44-0,59 % до маси борошна. Arrangement for micronutrient enrichment of bread containing medium calcium and iron, which is characterized in that a carrier of calcium using calcium carbonate as a carrier of iron - iron (III) citrate and additionally use yodkazeyin, folic acid and bread soy enriched selenium sodium such a ratio (%): Calcium carbonate 27,08 – 32,47 iron (III) citrate 0,68-0,86 yodkazeyin 0,03 – 0,028 Folic acid 0,01-0,012 malt soy enriched selenium sodium 72,2 – 66,63 and added to the bread of 0,44-0,59 % by weight of flour.