Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб зброджування соку цукрового сорго (Патент на винахід № 40494)(2003) Янчевський, Віктор Казімірович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Сватков, Леонід Борисович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Ткаченко, Алла Феодосіївна; Фаррахутдінов, Фірдавіс Ягудінович; Шевченко, Василь Іванович; Єпіхін, Валерій ПетровичСпосіб зброджування соку цукрового сорго, який відрізняється тим, що виділений сік розподіляють на дві частини в співвідношенні 1:(1 – 4). Першу частину збагачують фосфорним і азотним живленням із розрахунку 0,2% Р2О5 и 0,01% азоту і вирощують на ній виробничі дріжджі. Після цього додають другу частину соку для зброджування середовища до концентрації незброджених цукрів у бражці не більше 0,1 г/100 см3.Документ Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування (Деклараційний патент №55157)(2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Шевченко, Василь Іванович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Михайльо, Віктор Миколайович; Олійнічук, Олексій Сергійович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Шиян, Петро Леонідович; Лукіянчук, Григорій Іванович; Нагребецький, Анатолій ІвановичCпосіб передбачає внесення α-амілази и глюкоамілази в зерновий заміс, піддають більш тонкому подрібненню одночасно з розчиненням і оцукрюванням крохмалю в одну стадію в умовах турбулентного режиму на рівні 140000-280000 Re. The method provides addition α-amylase and glucoamylase in the grain batch, which was subjected to a more finely ground simultaneously with the dissolution and saccharification starch in a single stage in a turbulent regime at 140000-280000 Re.Документ Апарат для механоферментативної обробки крохмалевмісної сировини (Деклараційний патент № 55156А )(2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Шевченко, Василь Іванович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Олійнічук, Олексій Сергійович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Шиян, Петро Леонідович; Лукіянчук, Григорій Іванович; Нагребецький, Анатолій ІвановичАпарат забезпечує високий ступінь розчинення і оцукрювання крохмалю в одну стадію за рахунок інтенсифікації подрібнення замісу у мокрому стані та скорочення питомих витрат енергії на приготування сусла. Apparatus provides temple the degree of dissolution and saccharification of starch in one step through the intensification of wet grinding of batch and to reduce specific consumption energy for prepare wort.Документ Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до спиртового зброджування (Деклараційний патент на винахід № 56595)(2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Жуковський, Віктор Антонович; Шевченко, Василь Іванович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Процан, Наталія Вікторівна; Михайлів, Андрій ПетровичСпособ отличается тем, что общее количество осахаривающего ферментного препарата делят на две части в соотношении 1:2,3-3,0, при этом меньшую часть задают на стадию приготовления замеса, а большую – на стадию осахаривания. Cпосіб відрізняється тим, що загальну кількість оцукрюю чого ферментного препарату ділять на дві частини в співвідношенні 1:2,3-3,0, при цьому меншу частину задають на стадію приготування замісу, а більшу – на стадію оцукрювання. Method differs by the fact that the total quantity of saccharifying enzyme preparation divided into two parts in the ratio 1:2,3-3,0, with a smaller part addition in stage set batch cooking, and more - to the stage of saccharification.Документ Установка для неперервного зброджування сусла з вуглеводвмісної сировини (Деклараційний патент № 54050)(2003) Кудирко, Петро Степанович; Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шевченко, Василь Іванович; Демчук, Василь ПетровичCпосіб відрізняється тим, що бродильні апарати з’єднані перетічними комунікаціями виключно у верхній частині апаратів, при цьому на кожній комунікації встановлено два запірних пристрої з підводом пари між ними. The method is characterized in fermenters connected the overflow communications only in the upper part of the apparatus, while on each communication are two locking devices with steam supply between them.Документ Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання (Патент на винахід № 58098)(2002) Килимник, Микола Геннадійович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький,Віталій Володимирович; Олійнічук,Сергій Тимофійович; Шиян, Петро Леонідович; Левандовський, Леонід Вікторович; Сікач, Людмила Пилипівна; Шевченко, Василь Іванович; Добрянський, Володимир Дмитрович; Зайченко, Леонід МиколайовичВинахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання. The invention relates to the alcohol industry, and is an improved method of preparing starch-containing raw materials for heat treatment and saccharification.Документ Спосіб одержання спиртових бражок з кукурудзи (Патент на корисну модель № 19846)(2006) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Міхненко, Євгеній Олександрович,; Шевченко, Василь Іванович; Сосницький, Віталій Володимирович,; Сухомлин, Олександр Анатолійович,; Шиян, Петр Леонидович; Сизько, Валерій Борисович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Українець, Анатолій ІвановичКорисна модель відноситься до вдосконалення способу одержання спиртових бражок з кукурудзи шляхом досягнення однорідності та тонкості помелу, обробки його антисептиком, підвищення ступеню гідролізу крохмалю. An useful model behaves to the improvement of methods of receipt of spirit home-brewed beers from a corn by the achievement of homogeneity and fineness of grade, treatment, increase of degree of hydrolysis of starch.