Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 251
  • Ескіз
    Документ
    Пюре-напівфабрикат вишнево-буряковий ( Патент України на винахід № 120570)
    (2019) Ущаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Винахід належить до харчової промисловості, конкретно стосується виготовлення напівфабрикату для виготовлення солодких страв у закладах ресторанного господарства. В основу винаходу поставлена задача створити новий вид пюре-напівфабрикату з підвищеним вмістом пектинових речовин, фенольних сполук, а також надати змогу зменшити кількість цукру при виробництві солодких страв. The invention relates to the food industry, specifically relates to the manufacture of semi-finished products for the manufacture of sweet dishes in restaurants. The invention is based on the task of creating a new type of puree-semi-finished product with a high content of pectin, phenolic compounds, as well as to reduce the amount of sugar in the production of sweet dishes.
  • Ескіз
    Документ
    Котлети рибні з капустою савойською (Патент на винахід № 120579)
    (2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія Вікторівна
    Котлети рибні з капустою савойською, відрізняються тим, що в якості філе рибного використовують філе білого амура та додатково містять подрібнену капусту савойську. Fish cutlets with Savoy cabbage, differ in that as a fillet of fish, white cupid fillet is used and additionally contain chopped Savoy cabbage.
  • Ескіз
    Документ
    Склад щербету "Кокосик" (Деклараційний патент на корисну модель № 117345)
    (2017) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Божко, Олександр Миколайович
    Склад щербету, що включає: цукор, антикристалізатор, молоко згущене з цукром, маргарин, арахіс смажений, який відрізняється тим, що як антикристалізатор використано глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, і додатково вноситься кокосове борошно. Composition of sorbet, including: sugar, anticrystallizer, condensed milk with sugar, margarine, fried peanuts, which differs in that glucose-fructose syrup GFS-42 is used as an anticrystallizer and coconut flour is additionally added.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід №117196)
    (2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mashed potatoes from garden rowan.
  • Ескіз
    Документ
    Механізм для нарізання сирих овочів (Деклараційний патент на корисну модель № 116590)
    (2017) Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович; Паренюк, Ірина Вікторівна
    Механізм для нарізання сирих овочів, що містить привід, камеру для обробки овочів, завантажувальний бункер та робочий орган, який відрізняється тим, що робочий орган механізму складається з внутрішнього та зовнішнього висічних ножів, шпильок, виштовхуючих шайби та кільця, які рухомо з'єднані з обоймою і прикріплені до поперечини для формування циліндричних та пустотілих трубчастих заготовок. A mechanism for cutting raw vegetables, containing a drive, a chamber for processing vegetables, a loading hopper and a working body, which differs in that the working body of the mechanism consists of internal and external nibbling knives, pins, ejector washers and rings, which are movably connected to the holder and attached to the crossbar for the formation of cylindrical and hollow tubular blanks.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід № 116508)
    (2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Николайчук, Юлія Віталіївна
    Винахід стосується складу низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, воду, підсолоджувач, причому як яєчний білок містить сухий яєчний білок, як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить гарбузове пюре. The invention relates to a composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, water, a sweetener, as egg white contains dry egg white, as a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains pumpkin puree.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід № 116507)
    (2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Клец, Дарина Олександрівна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, воду, підсолоджувач, причому як яєчний білок містить сухий яєчний білок, як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з кизилу. The invention relates to a composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, water, a sweetener, moreover, like egg white, it contains dry egg white, as a sweetener, it contains glucose-fructose syrup, and additionally contains dogwood puree.
  • Ескіз
    Документ
    Склад холодного соусу "Щавнатик" (Деклараційний патент на корисну модель № 112391)
    (2016) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
    Склад холодного соусу, що містить рослинний компонент, жирову сировину, який відрізняється тим, що як рослинний компонент використано порошок щавнату, як жирову сировину - вершки тваринні 20 % та додатково вносять рослинні наповнювачі - яблуко печене, корінь петрушки, цибулю ріпчасту, прянощі - порошок куркуми і лафанту анісового. The composition of the cold sauce contains a vegetable component, a fatty raw material, which differs in that as a vegetable component, schannat powder is used, as a fatty raw material - animal cream 20% and additionally add vegetable fillers - baked apple, parsley root, onion, spices - turmeric powder and lafant aniseed.
  • Ескіз
    Документ
    Склад смузі "Авокадо" (Патент на винахід № 112260)
    (2016) Матюшенко, Раїса Василівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Склад смузі, що містить яблуко, який відрізняється тим, що додатково містить авокадо, огірок, імбир, ківі The composition of the apple smoothie differs in that it additionally contains avocado, cucumber, ginger, kiwi
  • Ескіз
    Документ
    Склад смузі "Бадьорість" (Патент на винахід № 111926)
    (2016) Матюшенко, Раїса Василівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Склад смузі, що містить аличу, який відрізняється тим, що додатково містить банан, ківі та шпинат The composition of the smoothie containing cherry plum differs in that it additionally contains banana, kiwi and spinach